Daha Staj Yapıyorsun Hagi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
130120111733493602373_3.jpg
130120111733493602373_2.jpg

"Hocalık stajın devam ediyor. Şu anda ‘nöbetçi teknik direktör’ olduğunu unutma.”

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Beypazarı Şekerspor maçı sonrası ilginç açıklamalar yaptı. "Mutluyum çünkü Ali Sami Yen'e veda ettiğimiz gecede güzel bir galibiyet aldık" diyen Rumen teknik adam kendisi için, "Galatasaray teknik direktörlük gömleği ona bol geliyor." diyen Sergen Yalçın hakkında ağır sözler sarfetti. Hagi, "Belki başkaları benim burada olmamdan dolayı kendilerini iyi hissetmiyordur. Ama ben çok iyiyim. Bir arkadaş bu gömleğin bana büyük geldiğini söylüyordu. Herhalde şimdi üzerime tam oturduğunu görmüştür. Gömleğim çok iyi durumda. Benim gibi profesyonel olmayan birisi benim hakkımda böyle konuşamaz" diye konuştu.

SERGEN YALÇIN'IN BUGÜNKÜ YAZISI

“Bana laf yetiştireceğine seneye bu takımın başında nasıl kalacaksın, bunun planlarını yap. Başarılı olduğunu söylüyorsun, herhalde futbolculuk döneminle karıştırıyorsun. Hocalık stajın devam ediyor. Şu anda ‘nöbetçi teknik direktör’ olduğunu unutma.”

Hagi, kurdeşen dökülerek kazanılan 2. Lig ekiplerinden Beypazarı Şekerspor maçı sonrası bize mesaj göndermiş. “Belki başkaları benim burada olmamdan dolayı kendilerini iyi hissetmiyordur. Ama ben çok iyiyim. Sergen Yalçın bu gömleğin bana büyük geldiğini söylüyordu. Herhalde şimdi üzerime tam oturduğunu görmüştür. Gömleğim çok iyi durumda. Başarılıyım. Benim gibi profesyonel olmayan birisi benim hakkımda böyle konuşamaz” demiş.

Hagi hep teknik direktör olarak başarılı olduğunu söylüyor. Ben nerede başarılı olduğunu merak ediyorum. Herhalde futbolculuk döneminden bahsediyor. Hâlâ orada kalmış. Son 5-6 senedir Hagi’nin teknik direktör olarak başarılı olduğunu gören, duyan var mı? Ülkesinde bile tutunamadı. Şu anda nöbetçi teknik direktör olduğunu, G.Saray’a bu geçiş dönemini atlatması için getirildiğini unutmasın.

Hagi’nin teknik direktör olmadığı açık ve net ortada.Bu kadar uzun süre içinde herhangi bir başarıya imza atmamış, kendisini kabul ettirememiş bir insan maalesef bizim gözümüzde henüz teknik direktör sıfatına ulaşamaz.

Profesyonelik’ten bahsediyor... Bizim bir futbol yorumcusu olduğumuzu unutuyor... Oyunculuk döneminde, Türkiye’de önemli başarılara imza atmış olabilir. Ama olayı kişisel almaması lazım. O dönemde G.Saray’ın mükemmel bir kadrosu vardı. Ona yardım edenleri küçümsemesin, G.Saray forması için gece gündüz çalışıp ter akıtan kişileri göz ardı etmesin.

Bence hâlâ teknik direktör stajına devam ediyor. İlk geldiğinde de ikinci gelişinde de maalesef stajı tamamlayamadı. Sınfta kaldı. Zaten önümüzdeki sezon da Türkiye’de kalacağını düşünmüyorum. G.Saray kapısı da kapanırsa futbolculuğuna hürmeten Romanya dışında herhangi bir Avrupa ülkesinde teknik direktörlük yapabilir mi? Bunu bir düşünmeli.

Hagi’nin bizlerle polemiğe girmektense, tarihinin en kötü dönemini yaşayan takımını düzlüğe çıkarmaya çalışması kendisi ve G.Saray için daha hayırlı olur. Dışarıya laf yetiştireceğine, seneye bu takımın başında nasıl kalacak, bu takımı nasıl ayağa kaldıracak onun planlarını yapmalı...
HTS
yazete.com

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Futbolculuk yılları ortalaması olarak Hagi Sergen'den ileridedir bence.. Hem yaptıkları, hem devamlılığı anlamında.
Teknik direktörlük kariyeri olarak ta benzer bir durum sözkonusu. Hagi'nin mükemmel olmasa da bir hocalık kariyeri var.
Sergen'in ise eş-dost-kanka zinciriyle yaptığı futbol yorumculuğu dışında altyapı antrenörlüğü olarak bile bir kariyeri yok.
Hagi'yi sevmem. Ama Sergen'in yaptığı da "dinime küfreden Müslüman olsa!" durumu bence.

(Not: Hagi de matah birşey değil. Beypazarı maçından sonra değil, ligin son maçından sonra şampiyonluk kupasını kaldırırken konuşursa belki. İkisinin de yaptığı laylaylom.. )

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
önüne gelen konuşuyor yorumcu oluyor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sergen haklı. ayrıca hagi çok ve gereksiz konuşuyor. alt tarafı 2. lig takımını yenmişsin. hem de 2. yardaki futbolla, ıkına sıkına yenmişsin. çıkıp şampiyon olmuş gibi açıklamalar yapıyorsun. bu mu gs teknik direktörlüğü?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Olayda Sergen haksız bence..Ne diye adama hakaret eder gibi yorum yapıyorsun ki..

ama bir de işin şu boyutu var:Sergen öyle bir marka ki bu kadar uzun bir spor yazısını uzun zaman sonra ilk defa okudum..yazan sergen olunca sonuna kadar merakla okuyor insan..ama başka yazarları okurken aynı heves yok...

İşte sergeni bu yüzden seviyorum.Adamın yorumculuğu da futbbolculuğu gibi :seyir zevki yüksek:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Olayda Sergen haksız bence..Ne diye adama hakaret eder gibi yorum yapıyorsun ki..

ama bir de işin şu boyutu var:Sergen öyle bir marka ki bu akdar uzun bir spor yazısını uzun zaman sonra ilk defa okudum..yazan sergen olunca sonuna akdar merakla okuyor insan..ama başka yazarları okurken aynı heves yok...

İşte sergeni bu yüzden seviyorum.Adamın yorumculuğu da futbbolculuğu gibi :seyir zevki yüksek:D
adam futbolculu boyunca o kadar eleştiri ala ala, "nasıl eleştiri yaplır" uzmanı oldu. şimdi eleştirinin kralını yapıyor. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Eminim bu dediğini günde iki üç defa kendine itiraf ediyordur sergen..

köşe yazısı bitince koltuğa yayılıp, o kendine has mimikleriyle,ağzını açıp, alt çenesini hafif kaydırıp pis pis sırıtıyodur :d

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

ama bir de işin şu boyutu var:Sergen öyle bir marka ki bu kadar uzun bir spor yazısını uzun zaman sonra ilk defa okudum..yazan sergen olunca sonuna kadar merakla okuyor insan..ama başka yazarları okurken aynı heves yok...

Zorhak Ayık Kafayla mı yaptın bu yorumu?

Sen Beşiktaşlısın!

Ve Sergen Yorumlarını Beğeniyorsun!

Hadi canım sende :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sen ne diyon elbruz:)) Sergeni tv de göreyim işi gücü bırakıp izliyorum valla..Adamın her hali beni çok güldürüyor..futbol muhabbeti ve tarzı da bana göre harika...izlerken eğleniyorum ya..

ama senin dediğin farklı bir olay ben ne dediğinden çok nasıl dediğine dikkat çekiyorum.Çok büyük stand up çı bence sergen.yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım ti ye almak için değil samimi olarak söyledim hepsini:)