Daha da izlemem kurtlar vadisini

Kurtlar Vadisinin kalitesi düştü diyenler

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .

yedekmeyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koskoca istihbarat müsteşarı Polat'ı görüyor. Sanki kısır gününde konuşan kadınlar gibi 'Füze fırlatmışlar ,öle mi' .'nıck nıck'. Utanmasa boyun posun devrilsin atanların diyecek. Cevatı Memati takip ediyor, adam can havliyle İskenderi arıyor beni satanı bende yakarım diyor. İskender at profesörü memati seni yaşatmaz diyor. Ula sen arabada gittiklerini ne anladın, mematinin takip ettiğini ne bildin, prof u alıp almadıgını nasıl anladın. Yok ya kurtlar vadisi senaryosu diyalogları ile fark atan bir diziydi.Her bölüm polat birinin kafasına silah dayar. Araba ile cevatı bekledigi yer daha önce minibuse bazuka attıgı yer.Polatın evi mehmet karahanlı baronun evi.ula başka mekan mı yok. Sıkar oğlu sıkar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İyi eleştiri ben birkaç bölüm önce bıraktım. En başında beri seyrettiğim için bana saçma gelmeye başladı.

Dizi de bir yere kadar. Gidiyor gidiyor başa dönüyor, sıkıyor artık...

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ayrıca dizinin bir hikayeside yok artık işi Tom & Jerry'e çevirdiler.. bir bu onu yakalıyor, bir o bunu yakalıyo..

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
durun yavhuuu

dizi şimdi başlıyorrrrrrrrr

ilerleyen saatlerde dizi kendini bulacaktırrrr

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Harbiden vadi de sacmalıklar bitmiyor. Gecen bolumde polatın eski kullandıgı cipe kibritci biniyor ve plakada 34 plt yani bu kadar sacmalık olurmu plakayı barı degiştirin. dizide ki diger sacmalık memati cocuk bakıcısı oldu güllü nun kolunu niye kestiler anlamadım adam aylak aylak geziyor konular cok basitlesti kimin eli kimin cebinde belli degil attıgı her seyi vuran polat onundeki iskendere gelince ıskalıyor abi adam en azından ayagından vurur bu kadar basıt seneryo hatalarını bu dizi ekibinde gormek tam hayal kırıklıgı bide dizide adam kalmadı kardesım yakında 20 kısıyle cekecekler artık izlemeyecem benım icin sıradan bir dizi

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben Dün İzlemedim İyikide İzlememişim Zaten Pekde Sarmıyodu

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bi dizi çok uzarsa cılkı çıkar bu yine iyi dayandı
en iyisi ikinci bahardı 13 bölümde bitirdiler vallaha tadından yenmedi yine olsa yine izlerim
sıkılmadan

ahmetd.y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koskoca istihbarat müsteşarı Polat'ı görüyor. Sanki kısır gününde konuşan kadınlar gibi 'Füze fırlatmışlar ,öle mi' .'nıck nıck'. Utanmasa boyun posun devrilsin atanların diyecek. Cevatı Memati takip ediyor, adam can havliyle İskenderi arıyor beni satanı bende yakarım diyor. İskender at profesörü memati seni yaşatmaz diyor. Ula sen arabada gittiklerini ne anladın, mematinin takip ettiğini ne bildin, prof u alıp almadıgını nasıl anladın. Yok ya kurtlar vadisi senaryosu diyalogları ile fark atan bir diziydi.Her bölüm polat birinin kafasına silah dayar. Araba ile cevatı bekledigi yer daha önce minibuse bazuka attıgı yer.Polatın evi mehmet karahanlı baronun evi.ula başka mekan mı yok. Sıkar oğlu sıkar.

Güzel tespit etmişsin,bir de yazım kurallarına dikkat etsen.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
stara gecinde bi pislik oluca belliydi zaten konu diye bişy yok dağ gibi memati pambık oldu:D
yumuşadıkca yumuşadı yakında polatta baba olursa şaşırmam
hem elif daha iyiydi tam mafya yengesi kıvamındaydı bu kız çok paçoz yaw
hiç bişy artık eskisi gibi birbirini tamamlamıyo dizide
herkes ölüyo bi 4 ü kalıyo erhan bile artık boşluk doldursun diye katılıyo diziye
en azından aşkı memnuda bihteri busefer kim yatağa atıcak diye bi merak var
kurtlar vadisinde kim kimin neresine kursun atıcak belli artık

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
memati bu aralar ne görev alsa yüzüne gözüne bulaştırıyor bide polat yakalamışsın tereyağlı iskenderi bitirsene işini yok illa uzataklar , başka adammı yok muro yu göndeceğine iskenderi gönder gitsin adam mı yok memlekette ...sonra bu vedo ile şemo ne işe yarar dizide bide deli hikmet haybeden para alıyorlar dizide

yedekmeyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel tespit etmişsin,bir de yazım kurallarına dikkat etsen.
Kardeş hastanede nöbet arası yazdım. Eskiden diziden sonraki gün keyiflenirdim, herkese anlatmak isterdim. Dün olan hayalkırıklığından sonra hırsla yazdım.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
kurtlar vadisini pek takip etmem ama dün izlediğimde çok saçmalamalar vardı :)

izmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben başından beri izlemiyorum reklamları bile saçma olduğu için:angry:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Haklı Eleştiriler Var Gerçekten Dizi Ekibi Bunları Okuyacaktır

Yaz Tatilinde Oturur Adam Gibi Senaryo Yazarlar Sanıyordum Rahat Rahat

Ama Adamlar Ense Çekmiş Bütün Yaz. Yada Dizi Hiç Bir Kanalla Anlaşamaz Diye Tahmin etmişler Hiç Senaryo Yazmamışlar Star TV ile Anlaşınca Alacele Biraz Senorya ya Bişeyler Karalamaya Çalışıyolar Şimdi

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
pusuyu başından beri sevemedim gitti .. iyikide sevmemişim .. zaten izlemiyordum ..ve millet nasıl heves ediyor diye şaşırırdım ..oda patlak verdi artık :D ...eski tadını verecek bi senaryo yok ortada . ..ne müzikler müzik .. ne diyaloglar diyalog.. eskiden kurtlar vadisi replikleri diye haberler çıkardı .. ahh eski günler..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eski senaryo eski bölümlerin tadında dizi izleyebilmemiz için RTÜK' nun olmaması gerekiyor veya etkisinin daha az olması gerekiyor. Birde şu varki o kadar kısa sürede birçok konuyu sıkıştırıyolar bu kadar detaya bakarsan hiç bişeyden zevk alamassınız bu Kurtlar Vadisi için değil hayattaki herşey için. Dizide bütün detayları verirlerse dizi zaten 1,30 saat sürmüyo dizi olur 2,30-3 saat olur ki o zmnda Rating denen olay devreye girer ve Ratingleri düşürür. Buda para kaybi olur onuda kimse istemez..

gazimiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iskender polatın arabasını çalıyor polat daha sonra cevatı yakalamaya iskenderin çaldığı arabayla gidiyor.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hiç izlemedim bu güne kadar, saçma saçma işler.

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben dizinin tatil arsından sonraki bölümlerini hep saçma buldum, bu forumda daha öncede yazmıştım, millet'te benim gibi diziyi izlemeyi bırakmaya başlamış..

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bugüne kadar toplasam 2 bölümünü seyretmişimdir. Çıktığı ilk günden beri hiç ısınamadım, halada soğuğum.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Harbiden vadi de sacmalıklar bitmiyor. Gecen bolumde polatın eski kullandıgı cipe kibritci biniyor ve plakada 34 plt yani bu kadar sacmalık olurmu plakayı barı degiştirin. dizide ki diger sacmalık memati cocuk bakıcısı oldu güllü nun kolunu niye kestiler anlamadım adam aylak aylak geziyor konular cok basitlesti kimin eli kimin cebinde belli degil attıgı her seyi vuran polat onundeki iskendere gelince ıskalıyor abi adam en azından ayagından vurur bu kadar basıt seneryo hatalarını bu dizi ekibinde gormek tam hayal kırıklıgı bide dizide adam kalmadı kardesım yakında 20 kısıyle cekecekler artık izlemeyecem benım icin sıradan bir dizi

Güllünün kolu geçen sezon kesilmişti üzerinden araba geçtiği için.polat ta iskendere ateş etmedi yakın zamanda.zaten izlemiyomuşsun anlaşılan:)

legolas356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iskender polatın arabasını çalıyor polat daha sonra cevatı yakalamaya iskenderin çaldığı arabayla gidiyor.

Biraz daha dikkatli izle...iskenderin çaldığı aranın plakası 34 PLT 34, Polat'ın Cevat'ı yakalamaya gittiği arabanın plakası 34 PLT 23.:)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
plakaya bakmaya bile gerek yok, iskender x3 çalıyo, polat eski x5'i ile geliyo..

Ayrıca biri gri diğeri siyah