- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 351
Fragmanı ilk mesajdan izleyebilirsiniz..
korku filmini biz yapamıyoruz bizim yaptığımız ancak komedi. Korku filmi Americalılardan sorulur zaten americalılar genelde korku, gerilim, bilim kurgu takılıyorlar
Dabbe 1'i ilk 10-15 dakikasını seyrettim CD'sini kırdım attım merak bile etmiyorum.
Aklı olan ne türk filmi nede dizisi izler şimdi milliyetçiler basıcak burayı da bi bakıyoruz onlarda game of thrones,breakin bad,dexter,supernatural,twd,sherlock bizde iste adını hıyar koydum,kiraz mevsimi,kurtlar vadisi(polat ölümsüz) saçma sapan diziler filmler ayrı zaten inception,matrix,yeşil yol,zindan adası,momento vs bizde fetih 1453 biraz iyiydi efekt falan başka film göremiyorum ben gören varsa söylesin uzun lafın kısası bu filmlere 1 kuruş vermem...
Film öyle aman aman korkunç değil. Saçma sapan aniden çıkan sesler falan yani nerdeyse hiç korkmadım. Arkadaşlar da zaten beğenmedi dabbe 4 çok daha iyiydi dediler. Zaten ben bu filme gitmeyecektim nasıl gittim onu da anlamadım ya neyse![]()
Aynen bende sen gibi düşünüyorum. Yabancı dizi, film izlerim. Benle alay ediyor arkadaşlar. Sen Türk değil misin, niye yabancı dizi izliyorsun vs.
Hayır yani düzgün dizi olsa bari, Mesela Akasya Durağı(Böyle saçma dizi mi olur?) Güzel filmlerimiz var.
![]()