Dabbe 2 fragman

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
fragman etkileyici sevdim, işallah filmde böledir ama ben 1. filmden daha iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Umarım ben yanılırım...:glare:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Efect sıfır müzik heroes den çalıntı senaryo çok kötü yani olmaz bu iş siz komedi filmi yapın en iyisi :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
En son izlediğiniz film hangisiydi? adlı başlığa da yazdığım gibi en son bu filmin ilkini izledim, ama beğenmedim.
İlk film'de iyi bir konu yakalanmış olmasına rağmen yönetmen akışı sağlayamamış. Filmi bozan da bu olmuştu. Film yönetirken sanki yönetmen sıkılmış da, bitse de gitsek durumuna girmiş. Ayrıca Dabbetül Arz kavramı yanlış verilmiş. Anlamı "yerden çıkacak canlılar" demek olan Dabbetül Arz'da yerden yaşayan çıkacağı betimlenir, yani cin filan değil. Bu hesapça yerden cinler yerine, ana karakterlerin ölmüş yakınları çıkıp kişileri tedirgin etse bence daha mantıklı olurdu. İnşallah ikincisi böyle değildir. Gerilim filmi sevdiğim için bir ara izlerim.
İlk filme notum 10 üzerinden 3.5

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
köprünün yıkılması 2012 den duman lost tan alınmış gibi:)

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adamlarda ki cesarete bak bir ikincisini çekmişler utanmadan :):) Ama tabi böyle böyle en iyiye ulaşacağımıza inanıyorum işşşşallah amin :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"http://www.izlesene.com/video/sinema-sinema---fragman----dabbe-2-fragman/1134462" target="_blank" title="sinema - fragman - dabbe 2 fragman">sinema - fragman - dabbe 2 fragman</a> | <a href="http://www.izlesene.com" target="_blank" title="izlesene">izlesene.com</a></p>

caneroncu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birincisi için de çok güzel olacak demişler di berbat tı buda berbat çıkacak eminim

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
en korkunç filmlerden biriydi ilki ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum