D42p fpr 3d monitör

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Umarım uygun olur, almışken iyi bişeyler almak lazım.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla tv alacak bir odam olmadığı için 3d tv alamam. ama fiyatı uygun olursa bu monitörü kesin alırım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben sadece oyun oynamak için alacağım bu monitörü... tv falan gerek yok :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
oo sıkı bir oyuncusun demek :) o zaman sen 3d olan çoğu ürünü kaçırmazsın şimdi... bak lg 3d telefonda çıkartıyor eli kulağında bilgin olsun :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
biliyorum... okudum... 3d gerçekten benim için önemli bir teknoloji... ya televizyon ya da monitör alacaktım... oyun delisi olduğum için monitörü tercih ettim :) piyasada 3d monitör var ama lg bizim standartlarımıza göre fiyat belirliyor.. Bu yüzden bu monitörü bekliyorum...

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet bende inanıyorum ki çıkacak monitör rakiplerine göre çok uygun fiyatlı olacaktır.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Uygundur; LG firması genelde bizlere, yani türkiye şartlarına uygun fiyatlarla piyasaya sürüceklerini düşünüyorum.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bana 82cm monıtor lazım kucuk gelir.zararlı elektromanyetik dalga yaymadıgından cok guzel bır monıtor her monıtere yapsalar keske

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende 3d oyun oynama keyfini düşünüyorum :)

valla bu derecede hevesinizi gördükten sonra alıp benim hediye edesim geldi size... çevrenizdekiler şanslı hediye dertleri olmaz size... 1-2 oyun, film vs almak fazlasıyla mutlu eder herhalde sizi

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

fiyatı uygun olduktan sonra alınır sonuçta 3D yani...

kesinlikle, film izlemek oyun oynamak inanılmaz zevkli oluyor... görüntü kalitesi çok iyi bir de bakış açınızı değiştirseniz bile en ufak bir titreme, bulanıklık olmuyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
piyasaya çıkma tarihi yakınlaştığı için gerçekten heyecanlıyım... hangi oyunu ilk oynayacağım sonra hangisini falan hepsinin planını bile yaptım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sanırım aldığım zaman günlerce başından kalkmayacağım :) doğubank'a gidip abakacaktım bu hafta sonu ama gidemedim..

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hıım şöyle bi sitesinden göz gezdirdim de hakikaten de enfes bi monitöre benziyor fiyatı ile ilgili bilgi ise hala yok ama bi tahmin yürütmek istersem 1000 tl den aşşağıda olacağını zannetmiyorum ama lg piyasadaki diğer 3d tv leride baz alıp monitörün fiyatını ülke şartlarına daha uygun bi rakama çekebilirse bence bu ürünle çok ses getirirler ki bende elimdeki 20'' samsung monitörü elden çıkarıp ivedi bi şekilde bu monitörden edinmeye bakarım..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hıım şöyle bi sitesinden göz gezdirdim de hakikaten de enfes bi monitöre benziyor fiyatı ile ilgili bilgi ise hala yok ama bi tahmin yürütmek istersem 1000 tl den aşşağıda olacağını zannetmiyorum ama lg piyasadaki diğer 3d tv leride baz alıp monitörün fiyatını ülke şartlarına daha uygun bi rakama çekebilirse bence bu ürünle çok ses getirirler ki bende elimdeki 20'' samsung monitörü elden çıkarıp ivedi bi şekilde bu monitörden edinmeye bakarım..

bende biran önce gelsede alsam diye bakıyorum inanın ki... bir yerde yurt dışı fiyatını okumuştum.. ama hatırlamıyorum..
samsung monitörünüz 3d'mi? genel olarak memnunmusunuz?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0

monitörün fiyatı kendi segmentindeki ürünlere oranla düşük olacaktır diye tahmin ediyorum. lg bu konuda hiç yanıltmadı şimdiye kadar... piyasadaki ürünlerden tek eksiği hep fiyatı oldu bu güne kadar...

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bana 82cm monıtor lazım kucuk gelir.zararlı elektromanyetik dalga yaymadıgından cok guzel bır monıtor her monıtere yapsalar keske

haklısınız yaydığı elektromanyetik dalgalar minimum boyutta. özellikle bilgisayar karşısında saatlerini geçiren küçük kullanıcıların sağlığını düşünmüşler :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu monitörün fpr teknoloji ile çalıştığına en çok küçükler için sevindim.. artık hafif gözlüklerle izlemenin, oynamanın keyfine varacaklar...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fiyatı uygun olduktan sonra alınır sonuçta 3D yani...

bu 3d olayı neden bu kadar abartılıyorki? dün 5 liraya 3d gözlük aldım(mavi, kırmızı), her türlü 3d görüntü elde edebiliyorum. youtube da videolar olsun, 3d resimler olsun, gayet güzel derinlik veriyor. şimdi 1080p bir film indirip deniycem...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bu 3d olayı neden bu kadar abartılıyorki? dün 5 liraya 3d gözlük aldım(mavi, kırmızı), her türlü 3d görüntü elde edebiliyorum. youtube da videolar olsun, 3d resimler olsun, gayet güzel derinlik veriyor. şimdi 1080p bir film indirip deniycem...

5Tl ye 3D gözlükle bu iş oluyor mu ? Tuhaf geldi bu durum gibi geldi
bana göre abartmak denilmez ki ciddi anlamda adamlar farklı bir iş yapmışlar o kadar okudum FPR gözlükten falan bahsediyorlar yani tutupta senin dediğin gibi 5 tlik gözlükle o iş olacağını sanmıyorum açıkcası

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ya hu sanmıyorum ne demek, oluyor işte. youtube'a "yt3d" yazdığında karşına çıkan her videoyu 3d izleyebiliyorsun. gözlüğü dün eminönünden 5 tlye aldım. hem 3d özellüği olmayan 116 ekran samsung tvde, hem de 22 ekran lg monitörde izleyebiliyorum. aslında eminim crt monitörlerde bile izlenir...

3d-gozluk-cesitleri.jpg

http://www.youtube.com/results?search_query=yt3d&suggested_categories=1,24,28,20&page=5,

5942758810_5ae06b5ec8_z.jpg

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ki öyle birşey olabilirse yapmış oldukları icatın yada buluşun teknolojinin bir anlamı kalır mı sence ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
onların tek farkı gözü sözde yormayan renklendirmesiz 3d teknoloji olması. gözlükleri de doğal olarak farklı tabi. ama kesinlikle çok büyük bir fark söz konusu değil.
image.axd

yine herşey elindeki görüntünün kalitesine bağlı. soruna dönecek olursak, zaten hedefledikleri potansiyel kitlede belli. senin gibi "abi bu kadar pahalıysa kesin çok farklıdır" diyerek parasını kaptıracak kitle...

tamam ben o tvler bir işe yaramıyor demiyorum ama emin ol 3d teknolojisi o paralara değecek bir mucize değil. ayrıca benim gibi 100 mb. internete sahip değilseniz nereden ne indirip izliyeceksiniz onu da merak ediyorum.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
elbette ki her ürünün ucuzunu bulman mümkün... mesela klasik güneş gözlükleri ... pazarda bile orjinalinden ayıramayacağınız tarz da gözlükler satılıyor hem de 10 20 tl gibi bir fiyata ... ama ben gidip bir optikten alıyorum benim için işe yaradığı kadar sağlığımada faydalı olması. sen 5 tl'lik gözlükten iyi bir 3d görüntü elde ettiğini sanabilirsin ama eminim ki gözlerin bu durumdan şikayetçi olup yakın zamanda bir arıza çıkartacaktır. firmalar aptal mı dediğin kadar ucuza maliyeti olan ürünleri 100 katı fiyata satsın? demek ki malzeme kalitesi, sağlığa uygunluğu vs. gibi şartlar devreye giriyor. ve unutmamalısın ki eminönünde satılan çin malı ya da bazı taklit ürünlerde( bu giyim bile olabilir ) kullanılan malzemelerin içeriğinde olması gerekenden 1000 kat fazla kanserojen madde bulundu. ister tişört ister gözlük ister oyuncak olsun dokunman bile bu maddelerin vucuduna geçmesi için yeterli... dolayısıyla bilmeden ucuza kaçmak bazen çok pahalıya patlayabiliyor.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok eminönü sevdiğimiz, camileri ile ünlü şirin bir semtimiz lafım orada satılan denetimsiz ürünlere :))))

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

bu monitörün fpr teknoloji ile çalıştığına en çok küçükler için sevindim.. artık hafif gözlüklerle izlemenin, oynamanın keyfine varacaklar...

evet bir de monitörlerin diğer markalar ile karşılaştırıldığında minimum derecede yaydığı elektromanyetik dalgalara yani sağlığa verdiği önem...hem gözlükler hem de monitörler sağlığı olumsuz yönde etkilececek hiç bir şey içermiyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ya hu sanmıyorum ne demek, oluyor işte. youtube'a "yt3d" yazdığında karşına çıkan her videoyu 3d izleyebiliyorsun. gözlüğü dün eminönünden 5 tlye aldım. hem 3d özellüği olmayan 116 ekran samsung tvde, hem de 22 ekran lg monitörde izleyebiliyorum. aslında eminim crt monitörlerde bile izlenir...

3d-gozluk-cesitleri.jpg

http://www.youtube.com/results?search_query=yt3d&suggested_categories=1,24,28,20&page=5,

5942758810_5ae06b5ec8_z.jpg

bu gözlükler ile tabi ki 3d özelliği olmayan tv veya monitörleri izleyebilirsin.. alemsin valla...:):):)
ama lg'nin bu monitöründe sadece fpr gözlükle izleyebilirsin..