fiyatı uygun olduktan sonra alınır sonuçta 3D yani...
valla tv alacak bir odam olmadığı için 3d tv alamam. ama fiyatı uygun olursa bu monitörü kesin alırım.
Uygundur; LG firması genelde bizlere, yani türkiye şartlarına uygun fiyatlarla piyasaya sürüceklerini düşünüyorum.
evet lg gerçekten kalite ve ucuzluğu bir arada sunan nadir firmalardan.Uygundur; LG firması genelde bizlere, yani türkiye şartlarına uygun fiyatlarla piyasaya sürüceklerini düşünüyorum.
bende 3d oyun oynama keyfini düşünüyorum![]()
piyasaya çıkma tarihi yakınlaştığı için gerçekten heyecanlıyım... hangi oyunu ilk oynayacağım sonra hangisini falan hepsinin planını bile yaptım![]()
hıım şöyle bi sitesinden göz gezdirdim de hakikaten de enfes bi monitöre benziyor fiyatı ile ilgili bilgi ise hala yok ama bi tahmin yürütmek istersem 1000 tl den aşşağıda olacağını zannetmiyorum ama lg piyasadaki diğer 3d tv leride baz alıp monitörün fiyatını ülke şartlarına daha uygun bi rakama çekebilirse bence bu ürünle çok ses getirirler ki bende elimdeki 20'' samsung monitörü elden çıkarıp ivedi bi şekilde bu monitörden edinmeye bakarım..
hıım şöyle bi sitesinden göz gezdirdim de hakikaten de enfes bi monitöre benziyor fiyatı ile ilgili bilgi ise hala yok ama bi tahmin yürütmek istersem 1000 tl den aşşağıda olacağını zannetmiyorum ama lg piyasadaki diğer 3d tv leride baz alıp monitörün fiyatını ülke şartlarına daha uygun bi rakama çekebilirse bence bu ürünle çok ses getirirler ki bende elimdeki 20'' samsung monitörü elden çıkarıp ivedi bi şekilde bu monitörden edinmeye bakarım..
bana 82cm monıtor lazım kucuk gelir.zararlı elektromanyetik dalga yaymadıgından cok guzel bır monıtor her monıtere yapsalar keske
bu 3d olayı neden bu kadar abartılıyorki? dün 5 liraya 3d gözlük aldım(mavi, kırmızı), her türlü 3d görüntü elde edebiliyorum. youtube da videolar olsun, 3d resimler olsun, gayet güzel derinlik veriyor. şimdi 1080p bir film indirip deniycem...
bu monitörün fpr teknoloji ile çalıştığına en çok küçükler için sevindim.. artık hafif gözlüklerle izlemenin, oynamanın keyfine varacaklar...
ya hu sanmıyorum ne demek, oluyor işte. youtube'a "yt3d" yazdığında karşına çıkan her videoyu 3d izleyebiliyorsun. gözlüğü dün eminönünden 5 tlye aldım. hem 3d özellüği olmayan 116 ekran samsung tvde, hem de 22 ekran lg monitörde izleyebiliyorum. aslında eminim crt monitörlerde bile izlenir...
![]()
http://www.youtube.com/results?search_query=yt3d&suggested_categories=1,24,28,20&page=5,
![]()