D2.vu (Demonoid) davetiye isteyen

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar bildiginiz gibi demonoidin 1 yıldır kapalı ve nihayet yayın hayatına d2.vu olarak başladı.

sitede ratio gözüküyor ama ratioless.Bu sitede davetiyem var ve dağtımak istiyorum. Tek istedigim davetiyeyi alan arkadaş sahte upload
yapmaması aksi durumda davetiyeyi alan arkadaşta banlanacak bende. Bu yüzden davetiye isteyen arkadaşlardan 2 tane torrent profil caps isteyecem.

ertunc23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Hocam.Sadece leechturk kullanmaktayım.Eskiden uploader seviyesinde idim fakat ilgilenemediğim için silver döndürüldü.Sürekli seed'de kalacağım'dan emin olabilirsiniz.Zyxel NSA 320 NAS (4 TB + 2 TB) Şeklinde nas sunucuya sahibim.Uzun zamandır Usenet kullanmaktaydım.Bu yüzden eskilerden sadece leechturk üyeliğim var.Metronet 10/10 Mbit (AKK yok) kullanmaktayım. ertunc23@hotmail.com

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Hocam.Sadece leechturk kullanmaktayım.Eskiden uploader seviyesinde idim fakat ilgilenemediğim için silver döndürüldü.Sürekli seed'de kalacağım'dan emin olabilirsiniz.Zyxel NSA 320 NAS (4 TB + 2 TB) Şeklinde nas sunucuya sahibim.Uzun zamandır Usenet kullanmaktaydım.Bu yüzden eskilerden sadece leechturk üyeliğim var.Metronet 10/10 Mbit (AKK yok) kullanmaktayım. ertunc23@hotmail.com

Pm attım kontrol edip bana dönermisin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son iki davetiyem kaldı hızlı olan kapar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada Sitenin adresi : d2.vu

farmerfam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Bir davetiye de ben rica ediyorum mümkünse. ArenaTr profilim aşağıdadır.
20mb Fiber kullanıyorum adil kullanıma dahil değilim.
emrah_c@hotmail.com

rD159mn.jpg

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim.

sv9f0.jpg

valla hız testini seedboxtan nasıl alınır bilmem ama 1 gb down-up hızında boxum var. yerli sitelerin neredeyse tamamında grdlsv olarak beni bulabilirsiniz. genelinde de 1 tb ye yakın up -0 downdayım