D-Smart Kullananlar Buraya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Arkadaslar dün akşam 21:00 itibariyle 8 yıllık receiverim vefat etti.Şu an aklımda D-Smart var,ama fazla bilgim yok.

Soru1)
Şimdi ben dsmart kutusunu alıp baglasam direk çalışırmı,yani apartmanda 2 büyük uydu ve 12 dagıtıcı switch var,d smart kullanan yok sanırım,hepsi receiver.
Soru2) D-Smartaki yayınlar ilerki zamanda şifreli yayına geçermi.(Discovery vs..)
Soru3) Kullanıpta tavsiye edeceginiz kutu hangisi, sanırım hepsinin board üretimini humax almış,next,goldmaster,suny gibi büyük firmalara satmış. Sunny için yazı fontları büyük ve kumandanın kullanısının biraz zor oldugunu belırtmişler.. Sizlerden bakalım nasıl fikirler cıkacak.
Soru4) D-Smart mı alsam (350 ytl),receivermi (50 ytl) alsam arada kaldım.

Üşenmeyipte yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bence normal uydu almalısın. bak türk takımlarının avrupa maçları sadece d- smart de deyip milleti ayağa kaldırdı. deplasman maçlarını çoğu kanal yayınladı. zaten d smart'ın o kadar güzel kanalları yok diye biliyorum ben. bir dream tv var çok güzel. diğerleri d spor d hipodrom d çocuk gibi saçma şeyler. yinede sen bilirsin. ona aylık para verilmez bence(veriliyor mu onuda bilmiyorum ama) senin yerinde olsam kesinlikle almazdım. daha iyi bilen yok mu? ;D

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dsmart ilk çıktı zamanlar bedavadı. Şimdi ise LOCA1 , LOCA2 ,LOCA3 50 100 250 kontor gibi kart çıktı. Ama Bugün kampanya yapmış. Dsmart alın 1 ay boyunca Loca'daki tüm filmleri ücretsizdır. senin yerinde olsam Turksat alım çünkü çok yakında Türksat 3A geliyor. şimdi 250 tane kanal var. O zaman 500 tane olur.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Yeni bir kampanya yapmışlar şimdide,eski uydu alıcısını getirene 90 lira indirim yapacaklarmış.

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Merhaba, Dsmart eğer yabancı maçları takip ediyorsan bu maçları veren turk ulusal kanallarını şifresiz izleme imkanın var yine belgesel kanallarından animal national dıscovery kanallarıda şifresiz normal bir receiver alırsan bunları izleyemiyorsun. ayrıca dsamrtın modul girişi bir adet oda kendi kartı için

Eğer bunların dışınd bir tavsiye istersen redline var uydudan guncelleme yapıyor TPS ve polsat kanallarıyla anlaşması var heralde buradaki malarıda izleyebilirsin ama bazen güncellemelerinde soruncıkıyor şifrelerin kırılamadıgı zamanlarda olabiliyor.....

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
online destek dedi ki:
Yeni bir kampanya yapmışlar şimdide,eski uydu alıcısını getirene 90 lira indirim yapacaklarmış.

Bu kampanya zaten vardı. Dsmart 410 YTL satıyorsa. Bu kampanya birlikte fiyat 500 YTL olur. Eski uydu alıcısını bedava geliyor. Dsmart yalancı olur.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben d-smart kullanmıyorum ama kullanmayı düşünüyorum...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Konu hortlamis madem bende bir soru sorayım dsmart ın normal dışardan alınan uydu alıcılara göre artısı nedir .