D diskini kurtarma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lzmsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lzmsz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar, d diskine tum fotograflarimi yedeklemistim fakat format sonrasi c ve d diski birlesti su an tek bi diskim var. tum fotolatim gitti :(
ben simdi d diskimdeki verilerimi kurtarmak istesem nasil bi yol izliycem cunku kurtarmak istedigim disk su an ortada yok
recovery programlarini kullanmadan once bi d diski olusturmam mi gerekir ???

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
arkadaslar, d diskine tum fotograflarimi yedeklemistim fakat format sonrasi c ve d diski birlesti su an tek bi diskim var. tum fotolatim gitti :(
ben simdi d diskimdeki verilerimi kurtarmak istesem nasil bi yol izliycem cunku kurtarmak istedigim disk su an ortada yok

hayır gerek yok. recovery yaparken komple diski tarat 3-4 saate bütün eski dosyalar çıkar. yalnız low level format attıysan hiç birini geri getiremezsin...

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0

silinen partiton a normal format atmadıysan sadece cabuk format attıysan herşeyin geri gelir
file scavering V3.2 adlı recovery (geri kurtarma )programı var mükemmel diyebilirim google de arat mutlaka bulursun ufak bir program ama çok başarılı
bende 500 gb film ve resim arşivim yanlışlıkla hızlı formatta sildim ama agır format atmadım tüm silinenlerin hepsini saglam olarak kurtardım
yalnız program taramasını low moduna al yavaş çalışır ama hepsini geri getiriyor zaman lazım sabırlı olmanız gerekiyor

başka bir HDD meseleside tabiki mutlaka baska bir hdd bulup o hdd sistem kurup silinen hdd hiç bişey yapma kesinlikle silinen hdd hiç dokunmadan başka bir hdd bulup onu ikiye böl ve yeni kurtarılanları d bölümüne klasör oluşturup onun içine atarsın
bilgileri kurtardıktan sonra eski silinen hdd 2 ye böl normal olarak sistemi kur
sonradan buldugun hdd PC ye tak ve onu 2 hdd olarak görür ve kurtardıklarınıda ordan alıp eski hdd ne kopyalarsınız

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer tek disk var ise alıp bir bilgisayarcıya götürmen gerek ya da ikinci bir disk gerekli.
Kurtarma yapacağımız diske yeni verilerin yazılmamasına da dikkat etmeliyiz.
Çok bilgili değilseniz ve kaybedeceklerimiz önemli ise bir teknik servise gitmelisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben d dosyasınd aresimlerim vardı ve biçimlendir yaptım yanlışlıkla onu nasıl kurtaracam yardımmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bilgisayarıma format atmak istiyorum modeli Asus K55VM hangi recovery
programını önerirsiniz ve ben formattan sonra D'nin kalmasını istiyorum nasıl yaparız?