- Reaksiyon puanı
- 1,071
hahahaRakun Özel Harekat
hahahaRakun Özel Harekat
Crack alımları bizim ülkemizden daha fazla olan ülkelerin dilleri neden var?İşte sen crack indirdiğin için Türkçe koymuyorlar alım çok düşük Türkiye'de.
Mesela ?Crack alımları bizim ülkemizden daha fazla olan ülkelerin dilleri neden var?
Gerçekten komik bir yorum cidden güldüm. Sen Paran Olmayınca Gidip Telefon Çalıyor Musun ? Gidip Daha Düşük Modelini Alıyorsun ya da Paran Olmayınca Sen Her Şeyin Çakmasını mı Alıyorsun? Ayrıca Param Yok Diyenlerin Çoğu Crack İndirmek için Bahane Arayanlar Arıyor. 7 - 8 Yıl Uğraşılmış Şeylere Para Vermiyorsunuz. Saçma sapan şeylere milyonlarca lira harcanıyor. Hadi gerçekten paran yok o zaman indirimleri bekle ve para biriktir. Crack'in bu kadar normal karşılanması bile nasıl oluyor anlamıyorum ?!herkezin parası aynı olmuyor
Ac vallhalla da Tayca var diğerleri de vardı ama hatırlamıyorum neyse. Konu siyasete dönecek bu konu hakkında çok yorum yapmam.Mesela ?
Siyasetle ne alakası var Merak ettim sordum.Ac vallhalla da Tayca var diğerleri de vardı ama hatırlamıyorum neyse. Konu siyasete dönecek bu konu hakkında çok yorum yapmam.
Ya sonra işte alım gücü düşük işte RTE yüzünden sesin ülkenin parası değersiz gibi gibi.Siyasetle ne alakası var Merak ettim sordum.
crackle falan alakası yok. Saygı meselesi dil desteklerinin olmaması. 3-4 milyon nüfusu olan ülkelerin dillerini getiriyorlar. Tamamen statü meselesi. Prestiji yüksek bi millet olabilseydik rockstar bile çıkarırdı dil desteği. Sence gta V i herkes crack mi indirdi. onbinler sattı ama yine de.Gerçekten komik bir yorum cidden güldüm. Sen Paran Olmayınca Gidip Telefon Çalıyor Musun ? Gidip Daha Düşük Modelini Alıyorsun ya da Paran Olmayınca Sen Her Şeyin Çakmasını mı Alıyorsun? Ayrıca Param Yok Diyenlerin Çoğu Crack İndirmek için Bahane Arayanlar Arıyor. 7 - 8 Yıl Uğraşılmış Şeylere Para Vermiyorsunuz. Saçma sapan şeylere milyonlarca lira harcanıyor. Hadi gerçekten paran yok o zaman indirimleri bekle ve para biriktir. Crack'in bu kadar normal karşılanması bile nasıl oluyor anlamıyorum ?!
( Ek : Ben de Öğrenciyim Okula Giderken Her Gün Dolmuşa 3 TL Veriyordum. Sonra Erken Kalkmaya ve Okula Yürümeye Karar Verdim Ayda 90 TL Dolmuşa Para Vermiyorum. İsteyince Para Biriktirilebiliyor. )
Bu arada yanlış anlaşılmasın crack oyunu desteklemiyorum. Yanlış bir şey bence decrackle falan alakası yok. Saygı meselesi dil desteklerinin olmaması. 3-4 milyon nüfusu olan ülkelerin dillerini getiriyorlar. Tamamen statü meselesi. Prestiji yüksek bi millet olabilseydik rockstar bile çıkarırdı dil desteği. Sence gta V i herkes crack mi indirdi. onbinler sattı ama yine de.