- Reaksiyon puanı
- 1,562
Ben spoiler içermeyen fakir edition incelemesi yazarım, forumdaki en düşük sistemlerden biri benimkisi olabilir.
Eğer oyunda very low ayarı varsa o zaman 720 p de oynarımOynayanlardan biri incelemede atabilir mi oynayamıyoruz bari merakımızı giderelim :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açmaz bence boşuna deneme youtube var
Sistem neki?Ben spoiler içermeyen fakir edition incelemesi yazarım, forumdaki en düşük sistemlerden biri benimkisi olabilir.
Bazı oyunların dosyalarından ayarı normalden daha low a alabiliyorsun onu yap bence ama öylede zevk vermezEğer oyunda very low ayarı varsa o zaman 720 p de oynarım
Sistem neki?
24 FPS bile yeterBazı oyunların dosyalarından ayarı normalden daha low a alabiliyorsun onu yap bence ama öylede zevk vermez
Orda şöyle bir sistem var sanırım. Oyunu direkt olarak vermektense bu şekilde verip daha sonra sunucuya bir güncelleme eklemek daha istikrarlı hale gelmesine sebep oluyor.Şu an inen 57.3 GB'ye ek 40 GB mi? aman tanrım.
İlk gün ek olarak 40 GB güncelleme gelecekse neden ön yüklemeye açılsın. Mantıksız. Yani güncelleme gelebilir de, oyun kadar gelmemeli.
Oyunun koruması yok ondan direk kırılır.kaynak varsa atabilir misiniz merak ettim
O zaman iyiOyunun koruması yok ondan direk kırılır.
Torrent kullananlar mutlu .dO zaman iyi
Sitenin linkini atmam sıkıntı yaratır mı?kaynak varsa atabilir misiniz merak ettim
kaynak varsa atabilir misiniz merak ettim
İyi bence
Açmaz hocam ekran kartı yetersiz kalır. Kıyma parana..i5-6300
16 gb ram
nvidia geforce gtx 950m
Intel HD graphics 530
açar mı bu oyunu acaba ona göre alıcam
bi 1650 eklesem açar mı bu ekran kartıyla oyun oynayamıyorumAçmaz hocam ekran kartı yetersiz kalır. Kıyma parana..
Sistem gereksinim tablosu aşağıdaki gibidir.bi 1650 eklesem açar mı bu ekran kartıyla oyun oynayamıyorum
https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/pc/sp-technical/issue/1556/cyberpunk-2077-system-requirements
İndirdim, ancak "Oyna" butonu aktif değil. Sadece oyna yazıyor ama aktif olmadığı için giremiyorsunuz.. O sana siz ona bakıyorsunuz, sonra diyorsunuz inşallah bu 58 cigolayt boşa gitmez..57gb'ın üstüne 40gb eklenmez yamalar eski dosyaların üstüne gelir max 65gb olur birde oyunu indirdikten sonra hemen oynanabiliyor mu?
Yanlız c*** olduğu için oynayabiliyorum abi grafik çok güzel.İndirdim, ancak "Oyna" butonu aktif değil. Sadece oyna yazıyor ama aktif olmadığı için giremiyorsunuz.. O sana siz ona bakıyorsunuz, sonra diyorsunuz inşallah bu 58 cigolayt boşa gitmez..
Orda 1080p low için RX 470 diyor RX 560 720pde acarmi (inş RX 470 1080p lowda 60 fps açtığı için eklenmiştir çünkü bana biraz abartı geldi)Sistem gereksinim tablosu aşağıdaki gibidir.
Kod:https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/pc/sp-technical/issue/1556/cyberpunk-2077-system-requirements
Witcher 3'de başta öyleydi ama çabuk toparladılar. Zaten böyle bir oyunun altından ilk etapta sorunsuz bir şekilde kalkacak bir firma belki Rockstar olabilir. Ona da belki diyorum çünkü Rockstar genelde platformlara parça parça veriyor oyunları.Oyunun optimizasyon sorunları olacağı aşikar
Benim Steam indirmeler bölümünde cyberpunk sürekli güncelleme var diye ileri atıyor ama inecek bir dosya yok. Sende de böyle mi?Witcher 3'de başta öyleydi ama çabuk toparladılar. Zaten böyle bir oyunun altından ilk etapta sorunsuz bir şekilde kalkacak bir firma belki Rockstar olabilir. Ona da belki diyorum çünkü Rockstar genelde platformlara parça parça veriyor oyunları.
Ben henüz indirmedim. Bilgisayarı değiştirme ihtimalim var. O kadar indirdiğim boşa gitmesin şimdiBenim Steam indirmeler bölümünde cyberpunk sürekli güncelleme var diye ileri atıyor ama inecek bir dosya yok. Sende de böyle mi?
Ekli dosyayı görüntüle 127823
Haydaaa noldu yeni almıştın neyse burayı msn'e çevirmeyelim dur yazıyorum sanaBen henüz indirmedim. Bilgisayarı değiştirme ihtimalim var. O kadar indirdiğim boşa gitmesin şimdi