Cyberpunk 2077 Ön sipariş verilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinHa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Merhabalar, oyunu çıktığında duruma göre almayı düşünüyordum. Fakat son Horizon Zero Dawn fiyat artış faciasından sonra ön siparişte almalı mı yoksa beklemeli mi bilemedim? Alalım dersek Epic'ten mi almalı Steam'dan mı?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Epicde 60 tl indirim kuponu dağıtılmıştı bir ay önce. Onu kullanıp almak mantıklı olur.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Epicde 60 tl indirim kuponu dağıtılmıştı bir ay önce. Onu kullanıp almak mantıklı olur.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben o kuponu Anno1800 için kullandım. Ve ayrıca sanırım ön siparişlerde indirim kuponu geçersiz oluyor

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Merhabalar, oyunu çıktığında duruma göre almayı düşünüyordum. Fakat son Horizon Zero Dawn fiyat artış faciasından sonra ön siparişte almalı mı yoksa beklemeli mi bilemedim? Alalım dersek Epic'ten mi almalı Steam'dan mı?
Hocam, hangi platformda, fiyat düşükse ve incelemeler olumlu ise (yorumun altında, "bu kişi, ürünü satın almıştır" yazısı olan yorumları okuyunuz, çünkü, diğerleri sallama oluyor.) onu alın
Oyun satın alınır mı? Cyberpunk 2077'yi kaldıracak bir sisteminiz var ise, neden olmasın?

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Hocam, hangi platformda, fiyat düşükse ve incelemeler olumlu ise (yorumun altında, "bu kişi, ürünü satın almıştır" yazısı olan yorumları okuyunuz, çünkü, diğerleri sallama oluyor.) onu alın
Oyun satın alınır mı? Cyberpunk 2077'yi kaldıracak bir sisteminiz var ise, neden olmasın?

Hocam sistemim AMD Ryzen 7 2700 3.7 Ghz 8 Çekirdek, 16 GB Ram, GTX 1660 Ti ekran kartı sanırım destekler. Oyun ön sipariş olduğundan daha hakkında yorum yok maalesef. Bende fikirlerinizi almak amacı ile sordum. ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım oyun çıktıktan sonraki alacağı zamma yakalanmamak için ön sipariş vereceğim ?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hocam sistemim AMD Ryzen 7 2700 3.7 Ghz 8 Çekirdek, 16 GB Ram, GTX 1660 Ti ekran kartı sanırım destekler. Oyun ön sipariş olduğundan daha hakkında yorum yok maalesef. Bende fikirlerinizi almak amacı ile sordum. ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım oyun çıktıktan sonraki alacağı zamma yakalanmamak için ön sipariş vereceğim ?
Beklentiyi gerek CD Project Red olsun gerek youtuberlar olsun yeterince yükselttiler. RDR2, God of War ayarında bir oyun beklemeye başladık oyun severler olarak. Umarım hayalkırıklığına uğramayız. Anlatıldığı gibiyse verilen paraya değer diye düşünüyorum. Sisteminiz de en kötü ihtimalle orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Beklentiyi gerek CD Project Red olsun gerek youtuberlar olsun yeterince yükselttiler. RDR2, God of War ayarında bir oyun beklemeye başladık oyun severler olarak. Umarım hayalkırıklığına uğramayız. Anlatıldığı gibiyse verilen paraya değer diye düşünüyorum. Sisteminiz de en kötü ihtimalle orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

RDR2 ve God of War'ı da aldım. Fakat nedense RDR2 'i insanların sevdiği kadar sevemedim. Ara ara 3 kere yeniden başlamama rağmen sonunu getiremedim. Ama Gow'u iki kere üst üste bitirdim gerçekten efsaneydi. Cyberpunk böyle olacaksa kaçırmamak lazım. İlk önce ps4 için oyunu alayım dedim fakat o platformda hem fiyatın aşırı yüksek olması hemde 5'in çıkacak olması pc ye yöneltti. Cevaplar için tekrar teşekkür ederim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyun için beklenti yüksek. Hem CD Project Red tarafından yapılması, hem Türkçe dil desteği ile gelmesi ve izlediğimiz fragmanlar almaya yöneltiyor. Ayrınca bir fragmanda Keanu Reeves'in gözükmesi çıtayı iyice tepeye çıkardı :)

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Almayın yazık etmeyin.Zaten çıktıktan bir süre sonra indirim kuponlarıyla ucuza alırsınız.:)
Hocam valla niyetim o şeklideydi de bu Horizon Zero Dawn çıkınca çok sağlam zam aldı biliyorsunuz. Doviz kuruda durmuyor malumunuz. Sonra pişman olmayalım :)