Merhabalar, oyunu çıktığında duruma göre almayı düşünüyordum. Fakat son Horizon Zero Dawn fiyat artış faciasından sonra ön siparişte almalı mı yoksa beklemeli mi bilemedim? Alalım dersek Epic'ten mi almalı Steam'dan mı?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben o kuponu Anno1800 için kullandım. Ve ayrıca sanırım ön siparişlerde indirim kuponu geçersiz oluyorEpicde 60 tl indirim kuponu dağıtılmıştı bir ay önce. Onu kullanıp almak mantıklı olur.
Hocam, hangi platformda, fiyat düşükse ve incelemeler olumlu ise (yorumun altında, "bu kişi, ürünü satın almıştır" yazısı olan yorumları okuyunuz, çünkü, diğerleri sallama oluyor.) onu alınMerhabalar, oyunu çıktığında duruma göre almayı düşünüyordum. Fakat son Horizon Zero Dawn fiyat artış faciasından sonra ön siparişte almalı mı yoksa beklemeli mi bilemedim? Alalım dersek Epic'ten mi almalı Steam'dan mı?
Hocam, hangi platformda, fiyat düşükse ve incelemeler olumlu ise (yorumun altında, "bu kişi, ürünü satın almıştır" yazısı olan yorumları okuyunuz, çünkü, diğerleri sallama oluyor.) onu alın
Oyun satın alınır mı? Cyberpunk 2077'yi kaldıracak bir sisteminiz var ise, neden olmasın?
Beklentiyi gerek CD Project Red olsun gerek youtuberlar olsun yeterince yükselttiler. RDR2, God of War ayarında bir oyun beklemeye başladık oyun severler olarak. Umarım hayalkırıklığına uğramayız. Anlatıldığı gibiyse verilen paraya değer diye düşünüyorum. Sisteminiz de en kötü ihtimalle orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.Hocam sistemim AMD Ryzen 7 2700 3.7 Ghz 8 Çekirdek, 16 GB Ram, GTX 1660 Ti ekran kartı sanırım destekler. Oyun ön sipariş olduğundan daha hakkında yorum yok maalesef. Bende fikirlerinizi almak amacı ile sordum. ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım oyun çıktıktan sonraki alacağı zamma yakalanmamak için ön sipariş vereceğim ?
Beklentiyi gerek CD Project Red olsun gerek youtuberlar olsun yeterince yükselttiler. RDR2, God of War ayarında bir oyun beklemeye başladık oyun severler olarak. Umarım hayalkırıklığına uğramayız. Anlatıldığı gibiyse verilen paraya değer diye düşünüyorum. Sisteminiz de en kötü ihtimalle orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.
Hocam oyun için beklenti yüksek. Hem CD Project Red tarafından yapılması, hem Türkçe dil desteği ile gelmesi ve izlediğimiz fragmanlar almaya yöneltiyor. Ayrınca bir fragmanda Keanu Reeves'in gözükmesi çıtayı iyice tepeye çıkardıNasıl bir oyun
Hocam valla niyetim o şeklideydi de bu Horizon Zero Dawn çıkınca çok sağlam zam aldı biliyorsunuz. Doviz kuruda durmuyor malumunuz. Sonra pişman olmayalımAlmayın yazık etmeyin.Zaten çıktıktan bir süre sonra indirim kuponlarıyla ucuza alırsınız.![]()
Şimdi konuda öyle haklısın ki, alma desem de sıkıntı al desem de sıkıntı tamamen şans işi oldu artık.Hocam valla niyetim o şeklideydi de bu Horizon Zero Dawn çıkınca çok sağlam zam aldı biliyorsunuz. Doviz kuruda durmuyor malumunuz. Sonra pişman olmayalım![]()