- Reaksiyon puanı
- 3,822
Belli bir kesim var her şeyden rahatsız olan o yüzden onları çok takmıyorlar.3 - 5 kişi değil işte witcher 3 te öyle olmuştu.
Belli bir kesim var her şeyden rahatsız olan o yüzden onları çok takmıyorlar.3 - 5 kişi değil işte witcher 3 te öyle olmuştu.
Aynen hocamAynen bende öyle çok pahalı geliyor rakam olarak 150 falan olsa düşünebilirdim.
Hdd yüklersem sorun mu çıkar yani?Çıktıktan birkaç ay sonra en kötü indirim dönemlerinde indirime girecektir. Ama ön sipariş şu an uygun alınabilir. Oyun çıktığında fiyatı 450-500 TL olacaktır. Ben çıkan oyunları birkaç ay sonra alınması taraftarıyım. Zira oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunları çıkabiliyor. Ayrıca oyun ssd tavsiye ediyor steam sayfasında.
Hayır sorun çıkmaz ama oyunun yükleme süreleri azalsın diye tavsiye edilmiştir.Hdd yüklersem sorun mu çıkar yani?
Yani 5 10 sn falan daha geç yüklese bir şey olmaz benim için o daha çok video çekenler için falan yarayabilir.Hayır sorun çıkmaz ama oyunun yükleme süreleri azalsın diye tavsiye edilmiştir.
Benim ssd de 50 gb falan yer vardı 120 ye çıkarttım gerekirse bazı oyunları at nasıl olsa senin için önemli değil ama Cyberpunk'ta önemli olacağını düşünüyoruk sonuçta büyük oyun.Yani 5 10 sn falan daha geç yüklese bir şey olmaz benim için o daha çok video çekenler için falan yarayabilir.
Ssd de hiç oyunum yok sistem orada kurulu olduğu için oraya hiçbirşey yüklemiyorum. 140 gb falan yer olması gerek bakacağım duruma göre.Ben 9 Aralık'ta vereceğim.
10 Aralık'ta otun çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ssd de 50 gb falan yer vardı 120 ye çıkarttım gerekirse bazı oyunları at nasıl olsa senin için önemli değil ama Cyberpunk'ta önemli olacağını düşünüyoruk sonuçta büyük oyun.