Cyberpunk 2077 ön sipariş verilir mi?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Çıktıktan birkaç ay sonra en kötü indirim dönemlerinde indirime girecektir. Ama ön sipariş şu an uygun alınabilir. Oyun çıktığında fiyatı 450-500 TL olacaktır. Ben çıkan oyunları birkaç ay sonra alınması taraftarıyım. Zira oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunları çıkabiliyor. Ayrıca oyun ssd tavsiye ediyor steam sayfasında.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Çıktıktan birkaç ay sonra en kötü indirim dönemlerinde indirime girecektir. Ama ön sipariş şu an uygun alınabilir. Oyun çıktığında fiyatı 450-500 TL olacaktır. Ben çıkan oyunları birkaç ay sonra alınması taraftarıyım. Zira oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunları çıkabiliyor. Ayrıca oyun ssd tavsiye ediyor steam sayfasında.
Hdd yüklersem sorun mu çıkar yani?

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Hayır sorun çıkmaz ama oyunun yükleme süreleri azalsın diye tavsiye edilmiştir.
Yani 5 10 sn falan daha geç yüklese bir şey olmaz benim için o daha çok video çekenler için falan yarayabilir.

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Ben 9 Aralık'ta vereceğim.
10 Aralık'ta otun çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 5 10 sn falan daha geç yüklese bir şey olmaz benim için o daha çok video çekenler için falan yarayabilir.
Benim ssd de 50 gb falan yer vardı 120 ye çıkarttım gerekirse bazı oyunları at nasıl olsa senin için önemli değil ama Cyberpunk'ta önemli olacağını düşünüyoruk sonuçta büyük oyun.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Ben 9 Aralık'ta vereceğim.
10 Aralık'ta otun çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ssd de 50 gb falan yer vardı 120 ye çıkarttım gerekirse bazı oyunları at nasıl olsa senin için önemli değil ama Cyberpunk'ta önemli olacağını düşünüyoruk sonuçta büyük oyun.
Ssd de hiç oyunum yok sistem orada kurulu olduğu için oraya hiçbirşey yüklemiyorum. 140 gb falan yer olması gerek bakacağım duruma göre.