CyberPunk 2077 Ertelendi.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
1579260081060.png

Bir çok oyuncuya sistem güncelletecek ve diğer bir kısmının videolarını izlemekle yetinecek olduğu CyberPunk 2077 çıkış tarihi ertelendi :D
The Witcher ile kendisinden çok söz ettiren CD Projekt Red'in uzun zamandır üzerinde çalışmakta olduğu CyberPunk 5 ay ertelendi.
16 Nisan 2020 yılınca çıkış yapması beklenen oyunun 5 ay ertelenerek 17 Eylül 2020 de çıkış yapması bekleniyor.

The Witcher 3 içinde yaşanan bu tür gecikmeler biraz bekletmiş olsa da karşımıza uzun süre keyif verebilen bir yapım ortaya çıkarmıştı.

cd.PNG

Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, kısaca oyunun tamamlandığı fakat devasa içerik ve mekanlarla dolu olduğu için küçük testler ve rötuşlarla son hazırlıkların yapıldığı belirtildi.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Soğuttular milleti, pek başarı beklemesinler bence..

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Soğuttular milleti, pek başarı beklemesinler bence..
Abi öyle bir açık dünyaya sahip oyunu Rockstar 7-8 yılda yapıyor. Birde adamlar işin içine karar mekanizması katıyor. Bana kalırsa eksik çıkacağına tam şekilde çıksın daha iyi. Birde yeni konsollar sene sonu çıkacak ya. Büyük ihtimalle ondan geciktiriyorlar. Online alt yapısı olan bir oyun olsa satma süresi uzun sürer ama hikayeli oyun sonuçta. Tek seferde piyangoyu vurmak zorundalar.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Gta 6'nın fragmanını bekliyor olsa gerek.
Erken çıkarırlarsa diğer batan oyun firmaları gibi kendi mezarlarını kazmaya başlarlar.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Gta 6'nın fragmanını bekliyor olsa gerek.
Erken çıkarırlarsa diğer batan oyun firmaları gibi kendi mezarlarını kazmaya başlarlar.
Dediğin gibi Gta 6'dan önce çıkarsa Apex Legends'a benzer gibime geliyor :D
Bir süre çok popüler olsa da GTA6 gibi bir yapım çıktığında herkesin odak noktası olacak çünkü.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Abi öyle bir açık dünyaya sahip oyunu Rockstar 7-8 yılda yapıyor. Birde adamlar işin içine karar mekanizması katıyor. Bana kalırsa eksik çıkacağına tam şekilde çıksın daha iyi. Birde yeni konsollar sene sonu çıkacak ya. Büyük ihtimalle ondan geciktiriyorlar. Online alt yapısı olan bir oyun olsa satma süresi uzun sürer ama hikayeli oyun sonuçta. Tek seferde piyangoyu vurmak zorundalar.
sana katılıyorum çünkü çok yüksek meblağlar harcanıyor oyun yapımı için haliyle bir kaç sinematik ile oyun için beklentiyi bu kadar yükseltmişken sağlam bir şekilde çıkarmak istiyor olabilirler. yeni konsollar ile birlikte büyük bir oyuncu kitlesi ve oyun satışı yakalamak zorundalar.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Vallaha açık dünya, hikayeli oyunlara hasretiz. Umarım güzel bir oyun olur.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
ben videolarını izlerim anca

2020 yılında 4g ramlı bilgisayar kullanıyorum benim pc nin ram oranı bu oyunun dişinin kovuğuna yetmez

olsa şöyle orta halli bir sistem orta ayarda oynamaya razıyım

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Dediğin gibi Gta 6'dan önce çıkarsa Apex Legends'a benzer gibime geliyor :D
Bir süre çok popüler olsa da GTA6 gibi bir yapım çıktığında herkesin odak noktası olacak çünkü.
Apex legends'in olayı başka. Ücretsiz ve günümüzün popüler modlarını içeren, firmanın kısa bir süreçte yapıp detaylarına uğraşmadığı bir oyun olduğu için kısa vadede dikkat çekti. :)
Gta 6'yı bastıracak sağlam hikayesi ve açık dünyası olamayacak ki. Firma zaten açıkça beklentiyi yüksek tutmanıza gerek yok gibi algısında cümleler kullanmıştı.