Bir çok sitede farklı çözümler gördüm ancak hiçbirini deneyemedim çünkü telefonuma(Galaxy SIII) .apk uzantılı cwm recovery yüklediğimde ve açmaya çalıştığımda "Malese uygulama durduruldu." diyor. Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
doğru gapps yüklediğinize emin misiniz cyangonenmodun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz_?Bir çok sitede farklı çözümler gördüm ancak hiçbirini deneyemedim çünkü telefonuma(Galaxy SIII) .apk uzantılı cwm recovery yüklediğimde ve açmaya çalıştığımda "Malese uygulama durduruldu." diyor. Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
aynı değilCyanogen Mod'un tüm Gapps'ları aynı ise http://d-h.st/AOy bunu yükleyin, eğer değil ise yüklemeyin, uygun Gapps bulun.
rom manager apk sini internetten bulup kur rom managerde şöyle bir ekran gelecek;Cyanogen mod versiyonum 10.2 ama arkadaşlar benim problemim gapps ile degil. Benim problemim cwm recovery'yi telefona yukleyip, telefonu recovery modda acamadigimdan dolayi zaten bende bulunan uygun gapps.zip uzantili dosyayi bir rom yukler gibi yukleyememek.Simdiden tesekkurler![]()