CyanogenMod, Galaxy S II için Android 4.4 KitKat

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Stock rom kullaniyorum. Yedek alip ROM kursak yedekten geri yükleyebilir miyiz?

savarona55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Stock rom kullaniyorum. Yedek alip ROM kursak yedekten geri yükleyebilir miyiz?

tabiki donebilirsiniz ama bu romu yuklemek icin once root yapmaniz gerekiyor. odin ile root yapma isleminde ve rom yukleme islemlerinde telefondaki sayac artar ve cihaz garanti kapsamindan cikar. bu islemleri yaparken bunlara dikkat etmeniz ve yeterince bilgi sahibi olmadan bu islemleri yapmamanizi tavsiye ederim

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Daha önce ROM kurdum. Su anki ayarlarimdan çok memnunum. Eğer ayarlarimi koruyabilirsem rom kuracagim.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
tabiki donebilirsiniz ama bu romu yuklemek icin once root yapmaniz gerekiyor. odin ile root yapma isleminde ve rom yukleme islemlerinde telefondaki sayac artar ve cihaz garanti kapsamindan cikar. bu islemleri yaparken bunlara dikkat etmeniz ve yeterince bilgi sahibi olmadan bu islemleri yapmamanizi tavsiye ederim
rootlu için triangleaway denen bişey var. xda'dan bulursunuz. sayacı sıfırlar ve tr romu atar yollarsınız garantiye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha önce ROM kurdum. Su anki ayarlarimdan çok memnunum. Eğer ayarlarimi koruyabilirsem rom kuracagim.
ne ayarı mesela?

savarona55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ayarlar derken rehberden bagsediyorsaniz googleda bulunuyor. arama kayitlari mesajlar ana ekran goruntusu samsung hesabi acarak yedekleyebilir ve geri yukleyebilirsiniz tabi orjinal rom yuklerseniz. stock olmayan romlatda bunlari geri yukleme imkani yok varsa da ben bilmiyorum. iygulamalarda datalariyla beraber yedeklenebiliyor suan program ismini hatirlamiyorum

savarona55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
rootlu için triangleaway denen bişey var. xda'dan bulursunuz. sayacı sıfırlar ve tr romu atar yollarsınız garantiye.

arkadasin konu hakkinda bilgisi olmadigini varsayarak oyle yazdim yoksa triangleaway e bile gerek kalmadan sayac artmadan rom yuklenebiliyor

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ayarlar derken rehberden bagsediyorsaniz googleda bulunuyor. arama kayitlari mesajlar ana ekran goruntusu samsung hesabi acarak yedekleyebilir ve geri yukleyebilirsiniz tabi orjinal rom yuklerseniz. stock olmayan romlatda bunlari geri yukleme imkani yok varsa da ben bilmiyorum. iygulamalarda datalariyla beraber yedeklenebiliyor suan program ismini hatirlamiyorum

Samsung kullanmiyorum.stock rom ayarlarini ve uygulamalari kuracagim rom a ekleyebilrsem sahane olur.

savarona55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
s2 icin orjinal 4.1.2 romunda isen uygun philz kerneli indirip hafiza kartina atip telefonun kendi recovery moduna alarak ordan odin kullanmadan kerneli kurup yeniden baslattik tan sonra philz kernelin recovery sinden download moda alarak sayac artmadan stock rom yuklenebilir sayac arttigi durumlarda triangleaway yukleyip sayac sifirlandiktan sonra anlattigin sekilde orjinal rom yuklenebilir gonul rahatligiyla garantiye gonderilebilir

savarona55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Samsung kullanmiyorum.stock rom ayarlarini ve uygulamalari kuracagim rom a ekleyebilrsem sahane olur.

konu samsung s2 konusu oldugu icin ona gore anlatim yapiyorum zaten eski bir s2 kullanicisiyin diger telefonlar hakkinda pek bilgim yok nette arastirilirsa illaki yollari vardir arastirmak lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar romu yüklediğimizde neler çalışıyor ve çalışmıyor eksileri artıları nelerdir ne gibi değişiklikler oluyor inceleyip yazacak biri varmıdır mesela radyo ne durumda kamera ne durumda oluyor ?

canaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu 4.4.2 de ekra. goruntusu nasil aliniyor tum fonksiyonlari denedim fakat bulamadim yardimci olurmusunuz....