CyanogenMod Ekranında Kalma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fortgang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fortgang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonumun Modeli Xperia Sola ve telefonda CyanogenMod 9 yuklu. Simdiye kadar hicbir sorun yokken bugun telefon kendiliginden kapandi ve actigim zaman CyanogenMod ekraninda takili kaldi, telefon acilmiyor. Kapatma tusu ile ses acma tusuna birlikte bastigimda telefon yeniden baslatiliyor ama yine de bu ekrani gecemiyor. Telefonun bataryasi gomulu oldugu icin bataryayi cikarip takamiyorum. Telefondaki bilgileri kaybetmeden telefonu nasil kurtarabilirim arkadaslar?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Power + Ses açmaya bas 1 kere titreyecek bekle, elini çekme. Sonra 3 kere titreyecek; kapanacak.

Sonra Flashtool'dan yazılımı atın.

etolfort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses acma+ power + orta tuş a bastıktan sonra
recovery moda geliyorsun oradan
wipe cache partition a geliyorsun
bunu yaptıktan sonra reboot ediyorsun ve takılmıyor.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Orta tuş ne birader? Sola'da orta tuş yok.

SONY yazısından ileri gitmiyorsa CWM'ye de giremezsin. Dolayısıyla Orjinal Romu Flaşlayacaksın Flashtool'dan.

etolfort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlığı okumamışım sony miş ben samsung da aynı problemi yaşamıştım recovery modda ( sony de nasıl girilir bilmem) wipe cache partition yaparsanız düzelir bende düzelmişti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de aynı sıkıntı var. rom attım yenice. wipe cache partion yaptım ama sıkıntı devam ediyor hala? cihazım s3 lte i9305

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım teleofonun marka galaxy wonder .Soyledıklerınızı yaptım ama duzelmedı .ACİL YARDIMM,