Cüneyt Özdemir iki ayrı olayla gündemde

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Cüneyt Özdemir Habertürk'te yaşanan HDP'li vekilleri ekran karşısına çıkarmama tartışmasına dahil oldu ve HDP'li Garo Paylan ile konuştu ve PKK'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz? Diye sordu.

Bunun yanında bir videosunda bir kadınla yaşadığı olayı anlatırken "kadın, kız da olabilir gençti" şeklindeki konuşması nedeniyle tepki gördü.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Şurada doğru dürüst haber yapan belki 2-3 gazeteci kaldı ise onlardan biriside Cüneyt Özdemir. Kendisini severim ve takipte ederim. Korona sürecinde neredeyse hergün yayınlar yaptı. Programına çıkmayan istediği gibi sorular soramadığı adam yok.

Bu iki videoda'da saçma sapan birşey göremedim açıkçası.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Bir gazetecinin ilk görevi ve özgürlüğü karşısındaki kişiye istediği şeffaf soruyu sorabilmek değil mi?

Ayrıca "kadın, kız da olabilir" konusunda ne var? Belli bir yaşın altındaki bireyler "çocuk", ayırt edici olarak da erkek-kız diye nitelendirilmiyor mu?

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Şurada doğru dürüst haber yapan belki 2-3 gazeteci kaldı ise onlardan biriside Cüneyt Özdemir. Kendisini severim ve takipte ederim. Korona sürecinde neredeyse hergün yayınlar yaptı. Programına çıkmayan istediği gibi sorular soramadığı adam yok.

İkinci videoda Garo Paylan'ın cevabı olay

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bir gazetecinin ilk görevi ve özgürlüğü karşısındaki kişiye istediği şeffaf soruyu sorabilmek değil mi?

Ayrıca "kadın, kız da olabilir" konusunda ne var? Belli bir yaşın altındaki bireyler "çocuk", ayırt edici olarak da erkek-kız diye nitelendirilmiyor mu?
Kesinlikle.
Absürt herhangi bir durum göremedim.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İkinci videoda Garo Paylan'ın cevabı olay

Açıkçası ben olay flan göremedim. Bu programın full halinide izlemiştim ağım şahım birşey diyemiyor HDP- PKK ilşkisi ile ilgili.

Ama benim konuşmalarından anladığım veya çıkardığım sonuç HDP içinde Alevisi Sunnisi Şiisi Ermenisi Kürd'ü Arabı olan çok karışık bir partyizi ve içimizde PKK'yı ( Silahlı kanadı destekleyen insanlar var gibi anladım ben söylemlerinden. ) Kendisi Ermeni kökenli oda kendi çapında Ermeni Halkının hakkı hukuku kafasında PKK umrumda değil gibi. Laf kalabalığı yapıp işi ezilen halklara yapılan haksızlıklara 1980 li yıllara getirip saçmalıyor... PKK terör örgütü dese yarın ihraç edilir veya bir suikasta kurban gider.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Yayınlarını beğenerek takip ediyorum Cüneyt Özdemir'in. Kendisini yeni yayın düzenine çok iyi adapte etmiş kitlesini çok iyi tanıyıp analiz ederek youtube gibi bir mecrada yapılması zor bir işi çok iyi şekilde sunmuştur bizlere. Genel olarak yayına aldığı konuklarda, sorduğu sorularda takdir edilebilir. Yanlışları olacaktır. ''Bu soruda sorulur mu be kardeşim?'' diyeceğimiz zamanlarda olacaktır ancak bazı değerleri baltalamadığı sürece ki beyefendinin zaten öyle bir tutumu yok, bu pek sorun olmayacaktır. Her yapılan işte herkesi memnun edebilmek çok mümkün değil.
Anlattığı olaya gelirsek ben kötü bir durum göremedim. Komik gelmeyebilir, bana da gelmedi o ayrı konu ama günlük yaşamın içinde herkesin başına gelebilecek bir yanlış anlaşılmayı anlatmaya çalışmış, kötü niyet göremedim. Zaten adam kasıtlı şekilde yaptığı bir şeyi anlatmıyor, öyle olsa çok sert tepki verilir gerekirse cezalandırılır haklı olarak. Yine de ben bu gibi yayınlar yapsam yaşadığım bu tarz bir olayı yayında anlatmazdım bu şekilde gündem olmamak için.

Reaksiyon puanı
16,128
gerçek bağımsız haberci dedin mi sözlükte Cünety Özdemir çıkar gerçi youtube kanalını takipten çıktım çok uzun videolar koyuyor Super Natural'i izleyemez olmuştum o 15.sezon 12.bölümde kaldı...

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Yayınlarını beğenerek takip ediyorum Cüneyt Özdemir'in. Kendisini yeni yayın düzenine çok iyi adapte etmiş kitlesini çok iyi tanıyıp analiz ederek youtube gibi bir mecrada yapılması zor bir işi çok iyi şekilde sunmuştur bizlere. Genel olarak yayına aldığı konuklarda, sorduğu sorularda takdir edilebilir. Yanlışları olacaktır. ''Bu soruda sorulur mu be kardeşim?'' diyeceğimiz zamanlarda olacaktır ancak bazı değerleri baltalamadığı sürece ki beyefendinin zaten öyle bir tutumu yok, bu pek sorun olmayacaktır. Her yapılan işte herkesi memnun edebilmek çok mümkün değil.
Anlattığı olaya gelirsek ben kötü bir durum göremedim. Komik gelmeyebilir, bana da gelmedi o ayrı konu ama günlük yaşamın içinde herkesin başına gelebilecek bir yanlış anlaşılmayı anlatmaya çalışmış, kötü niyet göremedim. Zaten adam kasıtlı şekilde yaptığı bir şeyi anlatmıyor, öyle olsa çok sert tepki verilir gerekirse cezalandırılır haklı olarak. Yine de ben bu gibi yayınlar yapsam yaşadığım bu tarz bir olayı yayında anlatmazdım bu şekilde gündem olmamak için.
Evet magazine bile el attı

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Youtubeye ilk giren olarak biraz arsızlaşmaya başladı. Hit almak için haksız olduğunu bile bile sevmediğim sakallı hocayı garip garip eleştirdi. Tam konuyu hatırlamadım ama oda hit'i nereden alacağını iyi biliyor. SDN gibi.

Kanalına "katıl"anlardan biriyim. Artık biriydim.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Adam şu ülkede nadir rahat bir şekilde haber yapanlardan biri açıkcası şu adamada bir şekilde çöp atmaya çalışıyorlar. Sadece çabalıyorlar zaten izleyici kitlesi adamın nasıl biri olduğunu biliyor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Adam şu ülkede nadir rahat bir şekilde haber yapanlardan biri açıkcası şu adamada bir şekilde çöp atmaya çalışıyorlar. Sadece çabalıyorlar zaten izleyici kitlesi adamın nasıl biri olduğunu biliyor.
Nasıl biriymiş adam ? Bildiğin hit almaya çalışan, tv'de neredeyse hiç gözükmediği dönemde youtube ile tekrar bir atak yapmış biri. Yıllardan beri takip ederim. Bam teli konulara ayak basıyor. Yorumları çok iyi takip ediyor çünkü oradan devam etmek istiyor. Yorumlarda ne yazılırsa ona göre davranıyor, ki videolarında da söylüyor.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Nasıl biriymiş adam ? Bildiğin hit almaya çalışan, tv'de neredeyse hiç gözükmediği dönemde youtube ile tekrar bir atak yapmış biri. Yıllardan beri takip ederim. Bam teli konulara ayak basıyor. Yorumları çok iyi takip ediyor çünkü oradan devam etmek istiyor. Yorumlarda ne yazılırsa ona göre davranıyor, ki videolarında da söylüyor.
Şeyma subaşı röportajına çok şaşırmıştım

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Sana tek bir cümle söyleyim TV'deki spikerler ile arasındaki farkı anlarsın umarım.
"Silivri Soğuktur kardeşim"

batuhanis1

Asistan
Reaksiyon puanı
26

Adamın Türkiye içinde bir bağlantısı yok çünkü Amerika devleti vatandaşı ordan geliyor bu istedeğini sorma rahatlığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok tarafsız haa halk tv (chp kanalı) da program yapıyor. Bu nasıl tarafsızlık? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baştakiler saymayalım istersen.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Sana tek bir cümle söyleyim TV'deki spikerler ile arasındaki farkı anlarsın umarım.
"Silivri Soğuktur kardeşim"
Bunu benim için söylememişsindir diye düşünüyorum. Sonuçta avukatı değilim veya ben değilim yayını yapan :) İzlersen zaten zamanının büyük çoğunluğu yurt dışında geçiyor. En fazla gelmez geriye.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Adamın Türkiye içinde bir bağlantısı yok çünkü Amerika devleti vatandaşı ordan geliyor bu istedeğini sorma rahatlığı.

Adamı takip etmediğin belli. Adam daha 1-2 hafta önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptı şuan Türkiye'den çekiyor programlarını. ( Ayrıca Türkiye'de doğmuş TÜrk paraportlu birisi Amerikan Devleti vatandaşı olamaz. Ancak çifte vatandaşlık alır.)
Ayrıca TÜrkiye'de bazı TV kanallarından teklif aldım tarzı söylemi vardı yakın zamanda bir anahaberde görebiliriz.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Şeyma subaşı röportajına çok şaşırmıştım
O kadar salladı, dalga geçti, kahkalarla yerden yere vurdu. Gündem oydu o zaman bende izledim :) Lakin kötü anlamda söylemyeceğim bu işi yapmak için yüzsüz olmak lazım. Ben birini o kadar yere vurduktan sonra konuşamazdım herhalde. Konuşacak olsaydım bile eleştirdiğim yönleri kendisiyle konuşurdum. Aradığı hit'i tekrar bulmuş oldu.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
O kadar salladı, dalga geçti, kahkalarla yerden yere vurdu. Gündem oydu o zaman bende izledim :) Lakin kötü anlamda söylemyeceğim bu işi yapmak için yüzsüz olmak lazım. Ben birini o kadar yere vurduktan sonra konuşamazdım herhalde. Konuşacak olsaydım bile eleştirdiğim yönleri kendisiyle konuşurdum. Aradığı hit'i tekrar bulmuş oldu.

Bence gazetecilik tamda bu adam seçmiyor herkesin arkasındanda sallayabiliyor yüzüne karşıda konuşabiliyor.
Mesela Şeyma Subaşından başka Cübbeli Ahmet Hoca'dan tut Kızılay başkanına oradan Darbede biz 50 kişiyi götürürüz diyen kadından İçişeri bakanına. Ahmet Davutoğlundan- Babacan'a HDP'li vekilden adamın programına çıkmayan veya çıkamayan yok. Herkese kısmen eşit yaklaşıyor
Sen şimdi Sözcü Halk TV gibi kanallarda bir tane hacı hoca görebillirmisin ?
Veya Hükümete yakın kanallarda 1 tane HDP'li
Yada Ahmet Davutoğlu ve Babacan gibi.

Reaksiyon puanı
6,371
Kadın kız da olabilir demesinde ne var? Bunu cinsiyet eşitliğine laf olarak mı algıladınız? Kadına hakaret olarak mı algıladınız? Niye tepki veriyorsunuz buna?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@ozkank maksat devlete sallamak olsun herkesi çıkarır koyarlar :)