ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Resme bakarken kendimi zor tuttum, çok komik poz vermişler.?Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile görüştü. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından duyuruldu. Musk ile Erdoğan arasında yapılan görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususların ele alındığı belirtildi. Bunun dışında görüşme hakkında herhangi […]
Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Ben birisini bekliyorum yine.Resme bakarken kendimi zor tuttum, çok komik poz vermişler.?
Evet, bunlardan birisi ama hangisi..?Ben birisini bekliyorum yine.
Kimi bekliyorsunuz acabaaa ? cidden kimi bekliyorsun. ?Ben birisini bekliyorum yine.
Acaba düşündüğüm kişi mi?Ben birisini bekliyorum yine.
Kimi bekliyorsunuz acabaaa ? cidden kimi bekliyorsun. ?
Acaba düşündüğüm kişi mi?
Acaba düşündüğüm kişi mi?
Kimi bekliyorsunuz acabaaa ? cidden kimi bekliyorsun. ?
Tahmin etmesi zor olmasa gerek.Evet, bunlardan birisi ama hangisi..? Ekli dosyayı görüntüle 136517
Böyle konuştuğunuza göre arkadaş kız herhalde ?Tahmin etmesi zor olmasa gerek.![]()
Çok şükür anlayan biri çıktı.@OzkanK. Arkadaşlar sizi bekliyor efenim
Doğru bilmişsiniz.@OzkanK. Arkadaşlar sizi bekliyor efenim
Düşündüğüm kişiymiş ?@OzkanK. Arkadaşlar sizi bekliyor efenim
Abi o roketle olmuyor ama ?Hayırlı olsun Reyis. Adama söyle Roketle havada Türkiye bayrağı çizsin. ?
arkadaşım nasıl bir yokluktasın senbende kız zannedip mutlu olmuştum.
Auuu CcCYaşasın ırkımız çine bedel ırkımız söylenir türkümüz çağlardan çağlara ????????????
@OzkanK. Arkadaşlar sizi bekliyor efenim
Resme bakarken kendimi zor tuttum, çok komik poz vermişler.?
Neden? Giriş yapılmıştı, kanıt mı istiyorsunuz, buyurun size kanıt.@wpa_supplicant, o attığın ss oturum açılmış halde mi atıldı
Neden? Giriş yapılmıştı, kanıt mı istiyorsunuz, buyurun size kanıt.Ekli dosyayı görüntüle 136530bak bu ilk ss, ismimin yazılmış olduğu fonta dikkat et, bak buda ekranın tamamı.
Ekli dosyayı görüntüle 136531