Cübbeli Ahmet hocanın tatil keyfi

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cübbeli Ahmet Hoca'nın tesettür oteldeki tatil keyfi. Yurtdışında Jetskiye binmesi olay yaratan Cübbeli Ahmet hoca bu kez de Antalya'da tesettür otelde

ANTALYA (İHA) - Cübbeli Ahmet Hocanın tesettür oteldeki tatil keyfi. Geçtiğimiz yıllarda yurtdışında jetski yaptığı için gündeme oturan Cübbeli Ahmet Hoca tarz değiştirip Antalya'daki tesettür otelinde tatil yapıyor. Antalya'da tesettür oteli olarak işletilen Şah İnn Paradise Oteli yurt içi ve yurt dışındaki muhafazakar kesimin büyük ilgisini çekiyor. Doluluk oranının yüzde 90'a ulaştığı otelde, kadınlar ve erkekler için ayrı özel havuz ve discolar bulunuyor.
Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Mavikent Beldesi'nde 2 yıl önce Rus tatil köyü olarak işletilirken Konya merkezli Kamer Holding tarafından satın alınarak konsept değiştirilip 'tesettür oteline' dönüştürülen Şah İnn Paradise Oteli'nin doluluk oranı artıyor. Türkiye'deki ve yurt dışındaki muhafazakar kesimin büyük ilgisini çeken otelde, kadınlara özel havuz ve disco bulunuyor. Otelde kalan kadın müşteriler hiçbir erkeğin giremediği havuzlarda serinleyip, discoda sabaha kadar eğleniyorlar.

CÜBBELİ HOCA ŞEZLONGDA BRONZLAŞTI
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü de, otelde tatilin keyfini çıkaranların arasında yer alıyor. Yaklaşık 2 gündür otelde kaldığı öğrenilen Cübbeli Ahmet Hoca, yanında bulunan çarşaflı bir kadın ile otele ait plaja geldi. Burada üzerindeki elbiseyi çıkartan Cübbeli Hoca bir süre güneşlenerek güneşin ve kumun keyfini çıkardı. Cübbeli Ahmet hoca geçtiğimiz yıl yurtdışında tatil yaparken jetskiye binmiş bu görüntüler medyada yayınlanınca gündem oluşturmuştu.

5 VAKİT EZAN OKUNUYOR
Otel çalışanlarının bile türbanlı oluğu otelde, havuz kenarında bulunan dj kabininden cd ile 5 vakit ezan okunuyor. İnsanların abdest alıp namaz kıldığı mescidin bulunduğu otele en fazla İstanbul ve Konya illerinden müşteriler geliyor. Gurbetçilerin de ilgi gösterdiği otelin odalarında ise müşterilerin namaz kılarken zorlanmaması için kıbleyi gösteren işaretler bulunuyor. Namaz kılmak için seccade ve Kuran-ı Kerim'in bulunduğu
otel odalarındaki mini barlarda ise alkollü içecek bulunmuyor. Oda fiyatlarının 40 eurodan başladığı 5 yıldızlı otelde ücretler Temmuz ve Ağustos aylarında 100 euroya kadar çıkıyor. Otelde bulunan kral dairelerinin ücretleri ise bin eurodan başlıyor.

HAŞEMAYLA TATİL KEYFİ
Erkekler ve kadınlar için ayrı havuzların bulunduğu otelin sahilinde ise müşteriler denizin keyfini çıkarıyor. Haşemaları ile denize giren kadın tatilciler eşleriyle birlikte yüzüyorlar. Tesettür otelinde denize çok daha rahat girip eğlendiklerini söyleyen bayan tatilciler, "Diğer otellerde bu kadar rahat edemiyoruz. Bu otelde her şey İslami hassasiyetlere uygun olarak yapılmış. Burada hem ibadetimizi yapıp hem de tatil yapıyoruz. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.
Eşleriyle ve çocuklarıyla huzurlu bir tatil geçirdiklerini anlatan erkek tatilciler ise, "Burada kendimizi evimizde gibi hissettik. Sanki bütün müşteriler bir ailenin parçası gibi. Diğer otellerde kendimizi rahat hissedemiyorduk. Bu otelde hem ezan seslerini duyup hem de denize girip tatilimizi yapıyoruz" dedi.

ALMAN TELEVİZYONLARININ İLGİ ODAĞI OLDU
Almanya'da yayın yapan ARD Televizyonu haber ekibi tesettür oteline gelerek sahil ve havuzda çekimler yaptı. Almanya'da bu tür otellere yönelik ön yargı bulunduğunu anlatan ARD Televziyonu muhabiri Birgit Muth, "Standartlara çok uygun bir otel. Buraya gelmeden önce bu kadar lüks olduğunu düşünmemiştim. Almanya'da baş örtüsüne yönelik olumsuz bir imaj var. Kadınların bütün bölgelerine örttükleri vücutlarına gösterdikleri bakım beni çok şaşırttı" dedi.

KISKANÇ EŞLER VE MÜSLÜMAN RUSLARIN TERCİHİ
Turizme farklı bir konsept kazandırdıklarını anlatan Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen, "Otelimiz 167 dönümlük bir alana kurulu ve toplam 2 bin yatak kapasitemiz bulunuyor. Türk aile yapısına uygun olduğu için büyük ilgi görüyoruz. Otelimizde insanların hem İslamı en iyi şekilde yaşamaları hem de doyasıya tatil yapmaları için her şey düşünüldü. Yurt içinden İstanbul ve Konya'dan büyük ilgi görüyoruz. Geçmiş yıllarda Almanya'da yaşayan gurbetçiler büyük ilgi gösteriyordu. Bu yıl ise özellikle Müslümanlığı tercih eden Rus ve İngilizler de otelimize büyük ilgi gösteriyor. Tatil cenneti Dubai'den de gelen ailelerimiz var. Yaptığımız ikili konuşmalarda bazı çiftlerin de kıskançlık nedeniyle bu oteli seçtiklerini öğrendik. Ancak yapılan tanıtımlar sadece otelin çabalarıyla olunca yurt dışından yeterli sayıda müşteri çekemiyoruz. Turizm Bakanlığı'nın da tanıtım konusunda bize desteği olursa bu tür otel sayıları artacaktır. Türkiye'ye gelen 22 milyon turist sayısı bize verilecek destek ile 30 milyona bile çıkabilir. Cübbeli Ahmet Hoca'da burada tatil yapıyor ancak biz müşterilerimizi hoca, memur, işçi, asker diye ayırmıyoruz. Bizim konseptimize uyan herkes buraya gelip tatil yapabilir"dedi.

http://www.gazeteport.com/TV-VIDEO/index.htm?videoDocName=GP_228552

kaynak : Gazeteport

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
keşke böyle oteller çoğalıp fiyatları da makul seviyelere inse.. gerçi ben pek otel meraklısı değilim ama gitmek isteyip de gidemeyenler bari inançlarına uygun şekilde tatilllerini geçirirler..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yürü be koçum kim tutar seni, oda günlük 1000 euro, helal olsun, topluyo enayilerin paralarını tatillerde yiyiyor.Favorimsin adamım, 1. cem uzan, 2. cüppeli ahmet hoca.Bu halkın hakkından sizler gelirsiniz.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
BaRY dedi ki:
yürü be koçum kim tutar seni, oda günlük 1000 euro, helal olsun, topluyo enayilerin paralarını tatillerde yiyiyor.Favorimsin adamım, 1. cem uzan, 2. cüppeli ahmet hoca.Bu halkın hakkından sizler gelirsiniz.
ben adamın avukatı değilim ama bu haberlerin maksatlı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca bu kadar kesin konuşabilmek için o paraları birlikte toplayıp birlikte yemek/yiyememek gerekir kanımca :D
yoksa şu anda birlikte misiniz hocayla ^_^

not: iftira budur.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
BaRY dedi ki:

Biraz seviyeli olmalısın...

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Geçen senede vardı bu haberin aynısı , anlaşılan ısıtıp ısıtıp sokuyorlar milletin gözüne .. eee nede olsa top yekün saldıraya geçtiler..
Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptıkları kendilerini bağlar ...
TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olan , inaçlı insanları temsil edemez !!!

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Alemci_Dayı dedi ki:
Geçen senede vardı bu haberin aynısı , anlaşılan ısıtıp ısıtıp sokuyorlar milletin gözüne .. eee nede olsa top yekün saldıraya geçtiler..
Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptıkları kendilerini bağlar ...
TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olan , inaçlı insanları temsil edemez !!!

Doğru bir bakış açısı, fazla söze gerek kalmamış, teşekkürler.

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi bize ne adamın tatilinden siz beni konu yapın The_Climb senelerdir tatile gidemiyo diye :(

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DaY_WalkeR dedi ki:
vanquisher dedi ki:
şarlatanın teki ama komik bu adam ya..

Nedir bu şarlatanlıkları bak merak ettirdin beni.

YOUTUBEa yaz cubbeli ahmet hoca diye dinle seyret anlarsın ne kastettiğimi ..kendi yaptığı ne varsa cematine yapmayın şeytan işi diyen biri , gerçi anlattıklarının hepsini kast etmiyorum bazen mantıklıda konuşuyo..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya bence aslında böle otellere ihtiyaç var.sonuçta herkesn sınırları yada istekleri falan belli.onlar da rahatlıkla tatil yapsınlar diye böle 1-2 otel şart.

RastaRules

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi otel reklamı yapmışlar.Başka da bir sorun yok ortada.

Adam geçen otele gidip kapısından çevrilen aile olacağına gelip insan gibi tatil yapıyor.Hocalar tatil yapıp denize giremez mi, bu mu milletin göZüne battı ki.

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Eyvah ki eyvah yakında azgın laikçiler plajlarıda kamusal alan ilan ederler turistler sakallı ve çarşaflılardan rahatsız oluyor diye :D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vanquisher dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:
vanquisher dedi ki:
şarlatanın teki ama komik bu adam ya..

Nedir bu şarlatanlıkları bak merak ettirdin beni.

YOUTUBEa yaz cubbeli ahmet hoca diye dinle seyret anlarsın ne kastettiğimi ..kendi yaptığı ne varsa cematine yapmayın şeytan işi diyen biri , gerçi anlattıklarının hepsini kast etmiyorum bazen mantıklıda konuşuyo..

Arkadaşım konuşturma beni şimdi. Kendisinin yapıp başkalarına yapma dediği neler var söylermisin. Karı-koca ilişkisinde anal seksin günah olduğunu söylüyor,(livataya girdiğini söylüyor)yapmayın diyor. Peki kendisi anal seks mi yapıyor. Güldürme beni...

Ayrıca cem yılmaz vs gibi onca insan çıkar gora gibi ultra küfürlü bir film yapar,onlar şarlatan olmaz,komedyen olur.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
intibah dedi ki:
Eyvah ki eyvah yakında azgın laikçiler plajlarıda kamusal alan ilan ederler turistler sakallı ve çarşaflılardan rahatsız oluyor diye :D

LaikÇİ ne demek :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Önder Sav'ı Çabuk unuttunuz anlaşılan...

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
PcMaSTeR dedi ki:
Önder Sav'ı Çabuk unuttunuz anlaşılan...
Amacın ne anlamıyorum pcmaster Önder Sav la bu haberin ne alakası illa kavga çıkaracaksınız...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende Cübbeli Ahmet'in tatil yapması ile bunu haber yapan Zihniyet arasında ki bağlantıyı anlayamıyorum..