Ctrl+C , Ctrl+V Siyaset için komedi gerek acilen

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Harbi çok komikmiş !!!
Sanırım aşağıda ki kurala riayet etmemişler değil mi?
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Komik Resim / Komik Video / Komik Yazı
Kategorisi uygundur. Radyoda çalıştığım yıllarda bazen yaratıcı anons kullanmak yerine bir kaç yıl öncesine ait makaleleri günceller tekrar anons ederdim. Kendimi gördüm :D

123.png

ARAMA butonunun ne işe yaradığını biliyorum , benim konu başlığını aratınca konu çıkmıyor normal olarak önceden açıldığını bilemem :)

Ekli dosyalar

• 123.png
    123.png
    42.7 KB · Görüntüleme: 85

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
ARAMA butonunun ne işe yaradığını biliyorum , benim konu başlığını aratınca konu çıkmıyor normal olarak önceden açıldığını bilemem :)

Siyaset bölümü altında toplasan günde 4-5 konu anca açılıyor zaten bunun 4 tanesini sen açıyorsun :) Bir zahmet diğer senin açmadığın konuyuda aç bir oku...

DH kopyala yapıştır yaparak nereye kadar... ( Adım kadar eminim kopyaladığın haberin içeriğini okumuyorsun hatta video ise izlemiyorsun bile. )