Css Templates Önerilerinizi Bekliyorum ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Templates'i Kullanıyım ?

• Kullanılan toplam oy
    7

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Benim şuan hali hazırda bi web sitem var, Bir çoğunuz belki biliyordur belki bilmiyordur ama sitem tr.gg altyapısı kullanıyor ve ben şuan ki css tasarımından sıkıldım, ve bulduğum 2 css tasarım arasında kayboldum
Önerilerinizi bekliyorum :)

Sitem kişisel olduğu için biraz da karizma bi tasarım olmasını istiyorum :dirol:
Bilmem anlatabildim mi :)

Template 1

Template 2

Not: Lütfen başlık altında tr.gg altyapısı hakkında yorumlar olmasın, sadece önerilerinizi bekliyorum...

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
decayed olanı hoş kullanmıştım onu :)

ötekide iyi durmuyor pek :S

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla senin sitenin teması güzeldi.. ama ille de değişiklik yapcam dersen bence daha iyi bir temayı hakediyor senin siten.. decayed sanki metal grup sitesi havasında.. diğerinin de çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum... bence çok daha iyi temalar bulabilirsin..

ayrıca, yazı yazılan kısmın artalan renginin beyaz olmasına dikkat et.. içerik oluştururken işine yarar..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
valla senin sitenin teması güzeldi.. ama ille de değişiklik yapcam dersen bence daha iyi bir temayı hakediyor senin siten.. decayed sanki metal grup sitesi havasında.. diğerinin de çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum... bence çok daha iyi temalar bulabilirsin..

ayrıca, yazı yazılan kısmın artalan renginin beyaz olmasına dikkat et.. içerik oluştururken işine yarar..

Eyvallah YoungClever yorumun için, Ama ben şöyle biraz daha karizmatik olmasını istiyorum :dirol: Ayda yılda bi güncelleme yapıyorum zaten, hatta bazen unutuyorum var olduğunu birisi çıkıyo bahsediyo :D
Şöyle gördüklerinde hayran kalacakları bişey olsun İstiyorum :dirol:
Tavsiye edebileceğin başka templates varsa bekliyorum :)

PHUSO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bence 2. biraz iyi 1. biraz karışık ama neden siyah üzerine girenin içi kararıyor ya. Daha canlı güzel bişeyler bulsan iyi olmazmı. Tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Valla bence 2. biraz iyi 1. biraz karışık ama neden siyah üzerine girenin içi kararıyor ya. Daha canlı güzel bişeyler bulsan iyi olmazmı. Tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.

Sitenin Şu anki teması aslında tam da senin dediğin gibi, ama Kişisel bişey olduğu için daha böyle içine çeksin diyorum insanları :dirol:
Aslında ne istediğimi ben de bilmiyorum ama :(
Başka Templates önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim :)

Ayrıca yorumun için teşekkürler :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Template 2 çok hoşuma gitti. Çalabilirim haberin olsun :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Template 2 daha kabul edilebilir bir tasarıma sahip...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Template 2 daha kabul edilebilir bir tasarıma sahip...

Hmm Sen şimdi ikisini de beğenmedin ama 2. daha güzel diyosun :wink:
Siyah istediğim için bunları buldum ama yine de sağol yorumun için :)