Csgo Rank ?

chest06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CS:GO'da 1100 saatim var, eskiden rekabetçi girip girip bırakırdım nova olamadım hiç, şuan çok fazla rekabetçi atıyorum oynadığım çoğu maçta 1. olarak bitiriyorum. sürekli oynamaya başlayalı 1-2 ay falan oldu. 100 win'im var. Ancak oyun beni rank atlatmıyor silver 2 de kaldım. Girdiğim maplar: Mirage, dust2 ne yapacağım???

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Bomba kullanımına, boşa mermi sıkmamaya, takım arkadaşlarınıza zarar vermemeye, oyundan atılmamaya ve atmamaya, ölüm sayınızın öldürme sayınızdan çok düşük olmasına, peşpeşe winler almaya, winlerinizde rakibi farkla yenmeye veya teslim olmasına dikkat edin. Sizden yüksek ranklarda oyuncularla oynamaya çalışın ancak öldürme ölüm oranınız düşük kalırsa (etkisiz eleman olursanız) yine rank vermeyecektir. Zaten bunların çoğunu yaptığınızda çok rahat rank atlayıp globale kadar çıkabilirsiniz yeterki karşınıza smurf takım ve hile gelmesin. ?
İçinize sinmiyor ise steam desteğe yazabilirsiniz.
Arkadaşlarım arasında hurafe olabilir bazen tutuyor bazen tutmuyor. 28 gün rekabetçi maça girmeyin rankınızı sildirin. Sonrasında bu durumdan kurtulabilceğinizi düşünenler var.

Son düzenleme: