berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
ben çavuş 1 im uzman çacuş geliyo er geliyo teğmen geliyo üst adamlar geliyo ürekli çözümü varmı
geliyo ki mi global kaldıDua et Albay yada Mareşal gelmesin..![]()
filterelem gelmesi gerekiyoDua et Albay yada Mareşal gelmesin..![]()
noHesabınız "Seçkin Hesap" mı?
biliyorum ama para verecek durumda değilim ve teğmen olmama lazım peki ya nasıl kolay rütbe kasarımEğer hesabınızı Seçkin Hesap yaparsanız en azından hile hurda ile uğraşmamış olursunuz. Buna istinaden hangi rütbede iseniz genellikle o rütbe kategorisinde size maç sunacaktır. Aşağıdan Seçkin Hesap için artıları nedir bir göz atabilirsiniz.
![]()
Steam Destek :: CS2 - Seçkin Durumu ve Oynaması Ücretsiz
support.steampowered.com
Kolay, oynayarak.peki ya nasıl kolay rütbe kasarım
21 Seviye olman lazım. Olması çok kolay ki?biliyorum ama para verecek durumda değilim ve teğmen olmama lazım peki ya nasıl kolay rütbe kasarım
Ben yoldaş ata ata kısa süre içerisinde 21 seviye olmuştum. Çok da zor değil yani, yeter ki hile gelmesin.biliyorum ama para verecek durumda değilim ve teğmen olmama lazım peki ya nasıl kolay rütbe kasarım
ben hiç yoldaş atmadımBen yoldaş ata ata kısa süre içerisinde 21 seviye olmuştum. Çok da zor değil yani, yeter ki hile gelmesin.
bi el yoldaş atıp geliyorumBen yoldaş ata ata kısa süre içerisinde 21 seviye olmuştum. Çok da zor değil yani, yeter ki hile gelmesin.
Dereceli yani rekabetçi maçlar gözlemlerime göre daha fazla XP-deneyim veriyor.rekabetçi cezam var basit eğlence oynaysam ne kadara teğmen olurum
zaten rekabetçi oynayacam ne kadar sürerDereceli yani rekabetçi maçlar gözlemlerime göre daha fazla XP-deneyim veriyor.
Ne kadar sürede 21 seviye olduğumu hatırlamıyorum. Ama seviye kasmaya odaklanırsan uzun sürer, eğlenmene bak, bir bakmışsın 21 seviye olmuşsun.zaten rekabetçi oynayacam ne kadar sürer
Hocam ben 80. Saatimde 21 seviye olmuştum.Ama arkadaşlarla girince bu süre çok hızlı geçiyor.Özellikle hep rekabetçi atmaya ve farklı maplerde oynamaya çalışınNe kadar sürede 21 seviye olduğumu hatırlamıyorum. Ama seviye kasmaya odaklanırsan uzun sürer, eğlenmene bak, bir bakmışsın 21 seviye olmuşsun.