Soru CSGO Ağına Bağlanılamıyor

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Dün gece csgo envanterime erişemiyordum (yani pazardan hiç bir şey satıp alamıyordum). Akşamüstü saat 18.00 civarı rekabetçi girdim ve hiç bir sorun yoktu. Ama şimdi tekrar girmeyi denedim ve CSGO Ağına Bağlanılamıyor diye yazıyordu. Hiç bir maça giremedim. Acaba CS2 yüzünden herkeste aynı sorun mu oldu yoksa sadece bende mi oldu? Sadece bende olduysa nasıl düzeltebilirim?
Not: Herhangi bir banım yoktu.

Reaksiyon puanı
1,675
Bende şuan csgo ağına bağlanamıyorum. Genel bir sorun sanırım.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Ben şirkete yeni internet çektirdim sonra Hitman'e girdim ve Hitman online servisine bağlanmadı. Sonra twitter'a girdim ona da bağlanmadı. Ama internet vardı çatır çatır. Müşteri hizmetlerini aradım dedim twitter'a giremiyorum. Dediler ki bir onay istiyoruz özel ve rahatsız edici görüntüler olabilecek servisler için. Tam erişimi oynaylıyor musunuz dedi. Dedim onaylıyorum herşeyi aç. O işlemden sonra Hitman servisine girebilmeye başladım. Diğer oyunlarda da bazı servisler bu şekilde engelleniyor olabilir. Bilgi paylaşımı adına buraya bırakıyorum.

themirist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün gece csgo envanterime erişemiyordum (yani pazardan hiç bir şey satıp alamıyordum). Akşamüstü saat 18.00 civarı rekabetçi girdim ve hiç bir sorun yoktu. Ama şimdi tekrar girmeyi denedim ve CSGO Ağına Bağlanılamıyor diye yazıyordu. Hiç bir maça giremedim. Acaba CS2 yüzünden herkeste aynı sorun mu oldu yoksa sadece bende mi oldu? Sadece bende olduysa nasıl düzeltebilirim?
Not: Herhangi bir banım yoktu.
Aga benimki düzelmiyor kaç gündür girerken cloud eşitlemesi sorunu fln diyor