Cs5 Yükleme Sorunu

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar yeni iş yerine başladım ve burda photoshop cs3 var ve arızalı cs5 i kurmak itedim ve tam yüzden 11-12 ye geldiğinde bazı bileşenler yüklü olmadığından yükleme yapılamıyor diye çok araştırdım adobenin çıkarmış olduğu clean yazılımınıda denedim ama malesef bi türlü olmadı photoshop cs5i yüklememin yada bir şekilde çalıştırmamın bir yolu yokmu bütün fırşalarım cs5de düzenlenmiş olduğu için cs3de yüklenmiyor zaten

ustalardan acil yardım bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler:(

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kurulum yapılmayan yani portable sürümü falan varsa onu dene, küçük bi arama yap.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar yeni iş yerine başladım ve burda photoshop cs3 var ve arızalı cs5 i kurmak itedim ve tam yüzden 11-12 ye geldiğinde bazı bileşenler yüklü olmadığından yükleme yapılamıyor diye çok araştırdım adobenin çıkarmış olduğu clean yazılımınıda denedim ama malesef bi türlü olmadı photoshop cs5i yüklememin yada bir şekilde çalıştırmamın bir yolu yokmu bütün fırşalarım cs5de düzenlenmiş olduğu için cs3de yüklenmiyor zaten

ustalardan acil yardım bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler:(

Aslında Cleaner Tool ile sildiğinde sorun çıkarmaması gerek ama senin dediğine göre normal yollardan ne kurulum nede kaldırma işlemi yapabiliyorsun. Bu noktada aklıma fazla birşey gelmiyor. Programlar işe yaramıyorsa sanırm manuel olarak halletmen gerekecek. Regedit kayıtları ile App Data klasöründe bulunan Photoshop verilerini silerek tekrar yüklemeyi dene.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar evdeki pcdeki cs5 i hem programfiles klasöründeki hemde appdata klasöründekini aldım ama bir sürü regi var bi kaçını aldım ama iş yerinde çalışırmı acaba :s