CS:GO'da Sesin Karşı Tarafa Kötü Gitmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan one way
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

one way

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
iPhone kulaklığı kullanıyorum. Discortta veya diğer oyunlarda bir problem yok fakat cs:go' da takım arkadaşlarım sesimin kötü geldiğini ve arkada sanki çalışan bir fan sesinin olduğunu söylüyorlar, internette araştırdım ama bulamadım, sebebi ne olabilir?

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Yani başka mikrofonun var mı ? Steam ayarlarından mikrofon olarak iphone kulaklığın seçili mi ?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
yusufozkan58'in de belirttiği gibi steam mikrofon ayarlarından iPhone kulaklığının seçili olduğuna emin ol.
Dahili mikrofonu kullandığı içinde bu tür bir sorunla karşılaşılaşıyor olabilirsin.
Ses denetim masasından mikrofon geliştirmelerini de kontrol edebilirsin.

one way

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
Yani başka mikrofonun var mı ? Steam ayarlarından mikrofon olarak iphone kulaklığın seçili mi ?
yusufozkan58'in de belirttiği gibi steam mikrofon ayarlarından iPhone kulaklığının seçili olduğuna emin ol.
Dahili mikrofonu kullandığı içinde bu tür bir sorunla karşılaşılaşıyor olabilirsin.
Ses denetim masasından mikrofon geliştirmelerini de kontrol edebilirsin.

Steam ayarlara giriyorum fakat mikrofon ayarlarını bir türlü bulamadım. Eskiden ayarlarda iletişim diye bir seçenek vardı ama şuan onun nerde olduğunu bulamadım siz biliyor musunuz acaba?
aaaa.png