İnsallah o kadar alırım ama hiç 100 fps yukarı görmedim bu sistem ile düşük ayarlarda felan emin misiniz ?170 civarı 150-170 arası
Abartmayın sizde ne 150-170 i. 40-60 civarı medium ayarlarda.170 civarı 150-170 arası
Drop olmadıgı sürece 40-60 fps benim için idealdir.Abartmayın sizde ne 150-170 i. 40-60 civarı medium ayarlarda.
Gaming testte hangi ayarları söylüyor? Ayrıca gaming testler %100 doğru değil.Ben düşük ayarlarda fps boostlayan bir configle dust 2 de söyledim ayrıca ben atmadım gaming testlerden baktım
dust gibi küçük mapde 80 civarına çıkar ama bilgisayarı zorlayan belli başlı maplerde 40-60 a düşer ama drop yemezsiniz merak etmeyin.Drop olmadıgı sürece 40-60 fps benim için idealdir.
Bu arada yumuşatma ayarını akç yapmalıyım.
İnşallah bundan 6 ay önce CS:GO oynarken ekran kartım yanmıştı çinden yeni bir ekran kartı aldım CS:GO'yu tekrardan indiriyorum inşallah bu sefer takılmadan oynayabileceğim.Gaming testte hangi ayarları söylüyor? Ayrıca gaming testler %100 doğru değil.
---- Mesajlar birleştirildi ----
dust gibi küçük mapde 80 civarına çıkar ama bilgisayarı zorlayan belli başlı maplerde 40-60 a düşer ama drop yemezsiniz merak etmeyin.
Pek fazla değil darboğaz falan olmaz büyük ihtimal.Bu arada işlemcim şu anda düşük kalıyor mu ?