CS:Go'da E-Sporcu olmak

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Merhabalar Ben csgo ya yeni başladım rankım seçkin gümüş ama çoğunlukla silverlara göre iyi oynuyorum bazen alıştırma haritalarında aim çalışıyorum aslında fikrim tam esporcu olmak değil çünkü e sporcu bir yere kadar daha iyi işler bulmak lazım isteğim csgo da turnuvalara girip ödüller vs. Kazanmak zaten iyi oynarsam yolum açık olur bunu nasıl yapabilirim nerelerde oynayabilirim

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Yayıncı ol, yayında iyi oyna. Zaten senin güzel oynadığını görürlerse sana teklif gönderirler. :D

guradiaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar Ben csgo ya yeni başladım rankım seçkin gümüş ama çoğunlukla silverlara göre iyi oynuyorum bazen alıştırma haritalarında aim çalışıyorum aslında fikrim tam esporcu olmak değil çünkü e sporcu bir yere kadar daha iyi işler bulmak lazım isteğim csgo da turnuvalara girip ödüller vs. Kazanmak zaten iyi oynarsam yolum açık olur bunu nasıl yapabilirim nerelerde oynayabilirim
3-4 Ay oynamakla esporcu olunmaz,turnuva kazanılmaz.Seçkin gümüş olup onlardan biraz daha iyi oynuyorsan nova mg olabilirsin.E sporcu olmak için faceit kasman gerekir.Faceit'de 10 level olup 3000 civarı elolara çıktıktan sonra fpl kasabılırsın veyahut takım arayışlarına girersin.Yani cs godaki rankının bi önemi yok önemli olan faceit statsları. Tabi bu anlattıgım faceit hesabını yapmak 2 yıl 3 yıl sürüyor neredeyse.Çıkan esporcuların hepsi yıllardır bu oyunu oynayan kişiler.