Değil mi? Silahın nereden ateşlendiği fark ediliyor eskiden böyle değildi.Usp'nin o fivv fivv olan sesini nasıl değiştirirler onu anlamıyorum. Çatapat atıyoruz sanki. Gün geçtikçe kotulesiyor oyun.
İçeriği ne olacak ?Birkaç gün sonra yeni operasyon geliyor hazır olun
Ekran kartım bozuldu csgo oynayamıyorum. Varmı şu son 1 ay içinde oyunda çok büyük iyi veya kötü değişmeler?İçeriği ne olacak ?![]()
Çok büyük bir dğişiklik yok, bug güncrellemesi bol bol geliyor en sonda silah sesleri değişti işteEkran kartım bozuldu csgo oynayamıyorum. Varmı şu son 1 ay içinde oyunda çok büyük iyi veya kötü değişmeler?
hadi yaaÇok büyük bir dğişiklik yok, bug güncrellemesi bol bol geliyor en sonda silah sesleri değişti işte![]()
O değişmedihadi yaauspnin eski sesi güzeldi zaten.. yeni videolarına bakim ben bi ara youtubedan. zaten bu gidişle 6ay-1 sene daha cs oynayamıyacağım.
üstteki yorumlarda uspnin sesi kötü olmuş fln demişler de değişmiş sandımO değişmedi
O mesaj 1 ay önce. Awp , Ssg , G3 , ve Scar'ın sesi değişti. Ssg hariç diğerleri hoşuma gitmedi.üstteki yorumlarda uspnin sesi kötü olmuş fln demişler de değişmiş sandım
?!?!??!! ben oynarken değişmiştiO mesaj 1 ay önce. Awp , Ssg , G3 , ve Scar'ın sesi değişti. Ssg hariç diğerleri hoşuma gitmedi.
awpnin eski sesi güzeldi yaaO mesaj 1 ay önce. Awp , Ssg , G3 , ve Scar'ın sesi değişti. Ssg hariç diğerleri hoşuma gitmedi.