cs go vs zula

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bu oyun cs çakması bir oyun silahlar paralı awp gibi silahlar para yatırılarak alabiliyorsun bir oyındaki en saçma şey oyunun ana temasının içerisinde olan materyalleri para ile alıyorsun belki cs gibi silahlarıda oyun içi parayla alınabilseydi daha da ileri gidebilirdi oyun cs go ile karşılaştırılamaz..

Reaksiyon puanı
304
Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz
Ancak Zulayı Oynayıp Destek Vermeni Önermiyorum Çünkü Kazandıkları Parayı Hak Etmiyorlar İlk Çıktığında Denemek İçin Oynamıştım
Parasıyla Değilmi? Mantığıyla İşleyen Oyun Buradan Lokum Games'e Sesleniyorum .......... Neyse
Steamda Bir Arkadaşımın Yazdığı İnceleme Vardı Ancak Çok Fazla Hakaret İçerdiğinden Paylaşamıyorum Neyse Sen Sen Ol Zuladan Uzak Dur
Çünkü: p2w Denilen Bir Olay Var (pay to win) Yani Kazanmanın Yolu Kredi Kartından Geçer Sen Ne Kadar İyi Oynasanda Karşındaki Adam Seni Saniyeler içinde Mermi Manyağı Yapar Öyle Böyle Değil Adamın Taramalı Tabancası Bile Yeter ;) Tavsiyem Csgo Veya TF2 Gibi Oyunlardan Yanadır.
(Tabiki Takdir Edilmesi Gereken Yerli Oyunlarda Var) Hocam Birde Şu Zulanın CS'den Çalıntı Haritaları Yokmu Bize Safranbolu Diye Yedirmeye Çalıştıkları ;)

Kusurlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba!
Counter Strike Global Ofensive Oyununda İstersen Awp Dragon Lore Olsun Oynayışın Kötüyse Farkı olmuyor.
Zula İse 10 Tl Yatıran İle Bedava Oynayanlar Farklı Awp Si Olanlar Oyun Kralı M4A1 Olanlar Oyun Ezikleri Olur.

Ama Söyle Bir şey var Kısaca Csgo Oyununa 77 Türk Lirası Verip Prime Status Alacağına Bedava İndirip Zulaya Daha Az Para Ödeyerek Oyunun Kralı Olabilirsin. Ama Diyorsan Csgo Bedava İndircem o zaman sakın indirme.O Kadar Hileci Varki Bedava Oynarken Uçan Adam Görme Olasılığın Bile Var Zula Oynayarak Daha Keyifli Oynarsın.İyi Günler

ʍεƦ†

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Her Türlü CS:GO eğer csgonuz yoksa ona benzer oyunlar deneyebilirsiniz insurgency gibi
ZULA ise + özellikleri Türk malı, TÜrk malı, TÜRk malı şuda var tabi youn TÜRK malı bide TÜRK Malı oyunun en önemli özelliğiTÜRK MAlı gibi özellikler TÜRK MALı efsane grafikleri olmasada oyun TÜRK MALI

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Oyun olmasına bile gerek yok Türk malı olsun yeter kardeş :D ve tabi Türk malı olması için Türk malının yapması lazım. ?

XEARTER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Csgo yada Zula ikisinede baktım Zula cidden boş silah atış hissiyatı olsun aim(eyim) olsun çok kötü uzun zamandır Csgo oynuyorum bir ara zula'da eski hesabıma girdim M4a1 3.level bir halt yapamıyom adamlar son seviye onların seviyesiyle benim seviyem arasında dağlar kadar fark var Csgo'da rekabetçide ölüp ölüp dursamda rütbem belli olmadığı için birşey demem ama gidipte novada oynayıp oyun çok zor demeyin oralalara gelip te iyi oynayın zula boş

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Tabiki cs go çünkü CS go aim işi ama Zula para işi ama zulanin Türkçe olması ve sistem gereksinimlerinin düşük olması +larindan

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Böyle bir sorunun sorulması bile üzdü beni :D

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
zaten counterin oynama en pahalı oyunu beleş veriim deseler gene cs yi seçerim
ztn hl 1 tabanlı tüm cs oyunlarının neredeyse her gün oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta hl 1 ve tf classic bile oynarım
ama en çok en az 100 kere bitirdiğim ve ilk oynadığım oyun olan ve dahii 10 dkk önceye kadar oynadığım csnin beleş hikaye modu olan cz nin yannda verilen ve tam ve adamakıllı hatasız türkçe yamasını 1 ssaat arayıp buldugum
cs condition zero deleted scenes