CS:GO uzun süre oynamadıktan sonra 24 saat ban yemek

JustMbappe7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Uzun süredir CS:GO oyununu smurf hesabımda oynamıyordum arkadaşımla girmek için gireyim dedim ana hesabım nova 3 o oyunda pek iyi değil hesabımda rank düşmesin diye smurfden girdim ancak 1 el attıktan sonra bir el daha girecektik ve bir baktım 24 saat ban yedim atılmama rağmen bir kişi oylama yapmıştı tüm takımda f1 verdi cidden çok toxic oynuyordu bu yüzden atmıştık bu ban uzun süredir oynamıyorum diye verildi değil mi ? 32 vurmuştum oyunda yoksa hile taraması için falan mı beni bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Uzun süre oynamadın diye ban yemek ne? Saçma. Oyuncu atma sistemini suistimal etmişsin ya da ettiğin düşünülmüş, bu yüzden ban yemişsin.

JustMbappe7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Uzun süre oynamadın diye ban yemek ne? Saçma. Oyuncu atma sistemini suistimal etmişsin ya da ettiğin düşünülmüş, bu yüzden ban yemişsin.
Oyuncu atmadan olduğunu sanmıyorum ana hesabımda ( seçkin olanda ) oylamalarda f1 veriyordum ancak ban yemedim smurfde bir kez f1 verdim diye yiyeceğimi sanmıyorum bu atma olayı dışında bir şey yapmadım oyunda

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
söylemedi çıktığımda direkt olarak 24 saat ban diyordu
Büyük ihtimalle oyuncu atmaktan yediniz. Hileden yeseydiniz 24 saat olmazdı ki VAC olduğu da yazardı, uzun süre oynamadığınız için de yemezsiniz zaten. Kendim yemedim, yiyeni de görmedim, ilk kez sizden duydum.