ardasen16
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Evet windowsun antivirüsüAntivirüs kullanıyor musunuz?
Yukarıdan İnternet kısmına tıkla o ekrandaFavoriler kısmındasın.
Belirli sunucular gözüküyor 5-10Yukarıdan İnternet kısmına tıkla o ekranda
Teşekkürler deneyeceğimŞu yöntemleri deneyin;
- Oyun dosyalarını doğrulama.
- Ağ için güvenlik duvarını devre dışı bırakma veya güvenlik duvarından yeni kural ekleyerek CSGO.exe izin verme.
- Modemi yeniden başlatma (Eğer dinamik IP kullanıyorsanız)
Gelen kural mı giden kural mı?Şu yöntemleri deneyin;
- Ağ için güvenlik duvarını devre dışı bırakma veya güvenlik duvarından yeni kural ekleyerek CSGO.exe izin verme.
Her ikisi için ekleyebilirsiniz.Teşekkürler deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelen kural mı giden kural mı?
1.Oyun dosyalarını doğruladım bir tane dosyayı düzeltti ama işe yaramadıŞu yöntemleri deneyin;
Kaybolmaz brn 1 yıl ara vermiştim geri döndüğümde duruyorduBirşey soracağım cs:go'a uzun zaman girmeyince favoriler listesi kayboluyor mu?
Filtre ayarlarımda birşey yokInternet sekmesi için filtre ayarlarını kontrol ettiniz mi? Fark etmeden herhangi bir filtreleme yapmış olabilirsiniz.
İnternet kısmına birsürü server geldi onun için sordum.Kaybolmaz brn 1 yıl ara vermiştim geri döndüğümde duruyordu
Önemli değil, ileride bu tarzda problem yaşayan birileri olursa en azından çözüm önerileri sunmuş olduk.Filtre ayarlarımda birşey yok
İnternet kısmına birsürü server geldi onun için sordum.
Evet kusura bakmayın arkadaşlar sizi uğraştırdım favoriler kısmım silinmiş hepinize teşekkür ederim![]()