CS:GO Steam eksik dosya hatası veriyor!

Reaksiyon puanı
12
Selamlar. CS GO yüklenirken Steam eksik dosya hatası veriyor ve doğrulama yapmama rağmen hata düzelmiyor :( kesin işe yarayacak bir çözüm bulabilir misiniz lütfen? Teşekkürler.

Reaksiyon puanı
12
Başka disk yok maalesef çünkü laptop benim bilgisayar :/

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Başka disk yok maalesef çünkü laptop benim bilgisayar :/
1 depolama aygitini bir cok diske bölebilirsinizde sorunun steam veya oyun dosyalarındaki hatalardandır. Skin hileleri veya benzeri hileler icin dosya degistirildiyse, steami ve oyunu silip tekrar kurun

Reaksiyon puanı
12
1 depolama aygitini bir cok diske bölebilirsinizde sorunun steam veya oyun dosyalarındaki hatalardandır. Skin hileleri veya benzeri hileler icin dosya degistirildiyse, steami ve oyunu silip tekrar kurun
bende çok skin veya hile vs. yok sadece 1 kere hack açmıştım ana hesabımda ban yiyince de yedek hesap açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoba bağlı .Benimkide laptop ama C,D ve E var.E yi kullanamıyorum HP tarafından bazı özellikler için kurulmuş sanırım.C ve D yi kullanabiliyorum.
ha tamam şimdi fark ettim kusura bakmayın :=)

Reaksiyon puanı
89
Selamlar. CS GO yüklenirken Steam eksik dosya hatası veriyor ve doğrulama yapmama rağmen hata düzelmiyor :( kesin işe yarayacak bir çözüm bulabilir misiniz lütfen? Teşekkürler.
özür dilerim yanlış okumuşum internete yazıp çözüm arayabilirsinde steam desteğe yazabilirsinde bence ikisini yap ama ilk steam desteğe yaz cevap beklerken internetten ara ama girdiğin bir videoyda yorumlarına ve ne kadar disslike aldığına bak bazıları hesabını kapattırabiliyorlar çünkü oyunu silip tekrar yükleyipde deneyebilirsin

Son düzenleme: