EmreAkarsu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Beyler ruslarla oynamaktan bıktım sinir hastası olucam yakında bunu oyun içinden halletme gibi bir durum var mı
Beyler ruslarla oynamaktan bıktım sinir hastası olucam yakında bunu oyun içinden halletme gibi bir durum var mı
Oylama baslar baslamaz konsolu acip diconnect yazacaktın sonra oyuna geri dönüp devam edecektin. Macı botla kazanırsan elo'ya tecavüz edersin ve kolay rütbe atlarsın.Bir keresinde 4 rus denk geldi bana. Hiç susmuyorlar zaten dır dır konuşuyorlarHepsiyle iletişimi engelledim sessiz sakin oynuyorum.
Maçı 15-4 yaptık beni oyundan attılar şeref yoksunları![]()
Hocam şimdi ruslar hep böyleler adamların yaşam tarzı trollük ama biz... Biz kendisinden boşanmak isteyen karısını ikna edemeyince kurşuna boğan, tuttuğu takımın maçına rakip takım seyirci ve futbolcularına sövmek için gidip kaybedince kendi futbolcusuna söven kaybetmeyi sevmeyen kazanmaya doymayan bir milletiz. Biz oyun dünyasının başına gelmiş en büyük felaketiz...Ruslar her yerde bela rainbowda çok troll yapıyorlar çok tuaf bir millet.
Hocam şimdi ruslar hep böyleler adamların yaşam tarzı trollük ama biz... Biz kendisinden boşanmak isteyen karısını ikna edemeyince kurşuna boğan, tuttuğu takımın maçına rakip takım seyirci ve futbolcularına sövmek için gidip kaybedince kendi futbolcusuna söven kaybetmeyi sevmeyen kazanmaya doymayan bir milletiz. Biz oyun dünyasının başına gelmiş en büyük felaketiz...
adam rank yükseltmek istiyor esea'yı ne yapsın?ESEA Premium alın.
Bordo berelimi bro buOnlar RUS yapacak bir şey yok onlar seni bulur zaten.
Kısmen doğru söylediklerin biz arkadaş ortamında giriyoruz keyif için oynuyoruz fakat eskiden master guardian elit iken durum farklı ciddi bir maç yaparken adamlar oyun zevkine sıçıyor böyle durumlarda insanın oyun zevkini öldürüyor arasındaki fark bu benceHocam şimdi ruslar hep böyleler adamların yaşam tarzı trollük ama biz... Biz kendisinden boşanmak isteyen karısını ikna edemeyince kurşuna boğan, tuttuğu takımın maçına rakip takım seyirci ve futbolcularına sövmek için gidip kaybedince kendi futbolcusuna söven kaybetmeyi sevmeyen kazanmaya doymayan bir milletiz. Biz oyun dünyasının başına gelmiş en büyük felaketiz...
Türklerin ruslar dan eksik pek bir tarafı yok açıkçası çığlık kıyamet küfür ama 10 rustan 7 si sıkıntılı çıkıyorsa türklerde oran daha az .başına buyruk hareket etmesi minimum bir rus a göreOyunda türk gördümü ne zaman küfür edicek gözüyle bakıyorum ne yazıkki çünki ille ediyorlar yabancılarda ırkçı küfür ediyorlar en iyisi chate bakmamak![]()
kardeş kodda bir sıkıntı var heralde kurwa yazınca rush B çıkıyorKardeş cs go geliştirici seçeneklerine -kurwa yaz yeterli olacaktır
kardeş kodda bir sıkıntı var heralde kurwa yazınca rush B çıkıyor
Nasıl yani? Eğer dedikleriniz doğruysa büyük yükten kurtulmuş olucaz hocam, hem baya da bi kolaylık sağlar bize.Oylama baslar baslamaz konsolu acip diconnect yazacaktın sonra oyuna geri dönüp devam edecektin. Macı botla kazanırsan elo'ya tecavüz edersin ve kolay rütbe atlarsın.
Bir keresinde 4 rus denk geldi bana. Hiç susmuyorlar zaten dır dır konuşuyorlarHepsiyle iletişimi engelledim sessiz sakin oynuyorum.
Maçı 15-4 yaptık beni oyundan attılar şeref yoksunları![]()
baktın oylama yapıyorlar hemen geliştirici konsolunu açıyorsun ve disconnect yazıyorsun seni oyun ana ekranına atıyor o an için oyunda olmadığından oylama başarısız oluyor. ana ekranda yukarıda oyuna geri dönme ve tamamen ayrılma seceneği var oyuna geri dönmeyi secersen oyuna geri dönüyorsun.Nasıl yani? Eğer dedikleriniz doğruysa büyük yükten kurtulmuş olucaz hocam, hem baya da bi kolaylık sağlar bize.
Eyvallah hocam, bu bilgi eminim ki bilmeyenlerin çok işine yarayacaktır.baktın oylama yapıyorlar hemen geliştirici konsolunu açıyorsun ve disconnect yazıyorsun seni oyun ana ekranına atıyor o an için oyunda olmadığından oylama başarısız oluyor. ana ekranda yukarıda oyuna geri dönme ve tamamen ayrılma seceneği var oyuna geri dönmeyi secersen oyuna geri dönüyorsun.