Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMD FX (tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz 8 Gb ram 64 bit Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 550 Ti Windows ultimate direk kapanmıyor 10,15 dk geçince pc tamamen kapanıyor
Kardeşim üzelerek söylüyorum cs:GO oyununda cpu kötü oldugu zaman oyunun 5. saniyesinden sonra atıyor hatta harita yüklenirken atıyor kendim yaşadım. internette saatlerce aradım 5 saat olsun 6 saat olsun her yolu denedim daha sonra laptop geldi onda sorunsuz bir şekilde oynadım.
Benim laptop da aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor. Battlefield 3 gibi bi oyunda böyle sorun nadir olurken CS:GO'da 10 dakikadan sonrasında sürekli olması şaşkınlık verici.
arkadaşlar aynı sorun bendede olmaya başladı pc yeni bf4 oynarken bişe olmuo csgo da kapanıo ve ekrana bir yer çıkıo güç kaynagında dalgalanmalar tespit edildi dio f1 e basıp bios a giriom sonra yeniden başlatıom pc yi
yarım edin lütfen ya