Hollywoo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,462
Steam de farklı yazıyor google da sitelerde farklı yazıyor.CS:GO nun minimun sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi
Steam'de doğrusu yazacaktır,iyi günler dilerim.Steam de farklı yazıyor google da sitelerde farklı yazıyor.CS:GO nun minimun sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi
Steamdeki doğrusu.
Steamde yazan doğrudur![]()
Steam'de doğrusunun yazdığına emin değilim.Steam'de yazan minimun sistem gereksinimlerine göre düşük ayarlarda oynamam gerekiyor fakat indirip düşük ayarlara getirdiğimde 5 10 fpsden çıkmıyor.Steam'de doğrusu yazacaktır,iyi günler dilerim.
Alakası Yok 4 gb ram ve i5 ile kasıyo ekran kartı 1 gb vramİşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 işlemci ya da daha iyisi
Bellek (RAM) : 2 GB RAM
Ekran Kartı : Ekran kartı 256 MB veya daha fazla olmalı ve Pixel Shader 3.0 desteğiyle DirectX 9 uyumlu olmalıdır
DirectX: Sürüm 9
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
Genellikle kişiden kişiye değişiyor.Yani bilgisayar sıcaklığı sürücünün güncel olması vs...Alakası Yok 4 gb ram ve i5 ile kasıyo ekran kartı 1 gb vram
Bence de.Alakası Yok 4 gb ram ve i5 ile kasıyo ekran kartı 1 gb vram
Ahh. İşlemci hangi nesil? Ekran kartı ne ? Adam akıllı sisteminizi yazın.Alakası Yok 4 gb ram ve i5 ile kasıyo ekran kartı 1 gb vram
Ahh. İşlemci hangi nesil? Ekran kartı ne ? Adam akıllı sisteminizi yazın.
Çok normal. Hem de aşırı normal. Aynı laptopun P6100'lü halini kullanıyorum. 1. Nesil i5 yetersiz üstüne mobil olunca üzebiliyor.
tm ama 800x600 en düşük ayarlar 75 fpsÇok normal. Hem de aşırı normal. Aynı laptopun P6100'lü halini kullanıyorum. 1. Nesil i5 yetersiz üstüne mobil olunca üzebiliyor.
Çok daha normal. 1024*768 de ben de 40-50FPS alıyorum. Aynı laptop zaten sadece işlemci pentiumtm ama 800x600 en düşük ayarlar 75 fps![]()
Çok daha normal. 1024*768 de ben de 40-50FPS alıyorum. Aynı laptop zaten sadece işlemci pentium![]()
Aynı düşüncedeyim merak etme.Bende Diyom Kimse Bundan Kullanmıyo Diye Heralde Antika Fln Diye Düşünüyodum
![]()
![]()
Steamdeki csgo mağaza sayfasının altlarında yazar. Doğrusu odur.Steam de farklı yazıyor google da sitelerde farklı yazıyor.CS:GO nun minimun sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi
Kasarİşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2.60Ghz
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 1GB
Bu sistemde en düşük ayarlar olmasına rağmen 5 10 fps den yukarı çıkmaması normal midir?
Steam'deki doğru.Steam de farklı yazıyor google da sitelerde farklı yazıyor.CS:GO nun minimun sistem gereksinimlerini bilen varsa yazabilir mi