CS GO Kasmaya başladı sebebi nedir?

sezartt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CS GO Kasmaya başladı sebebi nedir?Hiç bir sorun yokken başladı ve format atmama rağmen devam ediyor

ram 8 gb intel core i5 4440 3.10 ghz GTX 650

fdsafdsafdsafdasfdas.png

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Beyefendi eski bir işlemci ve düşük performanslı bir ekran kartı. Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Ben bundan daha düşük sistemle 100fps civarı alıyorum. Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu aralar güncellemeler gelmeye başladı arka arkaya biliyorsunuz. O güncellemelerden kaynaklı olabilir belki. Ben çok alakası olduğunu sanmıyorum ama yeni gelen özellikleri menüden devre dışı bırakarak deneyin isterseniz bir.

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Bu aralar güncellemeler gelmeye başladı arka arkaya biliyorsunuz. O güncellemelerden kaynaklı olabilir belki. Ben çok alakası olduğunu sanmıyorum ama yeni gelen özellikleri menüden devre dışı bırakarak deneyin isterseniz bir.
Evet kesinlikle katılıyorum.Güncellemeler eski bilgisayarları yorar.Daha yazın gelmesi beklenen Source 2 güncellemesi bilgisayarları daha da yoracağına inanıyorum.
CSGO'nun yapamadığı optimizasyonu VALORANT yaptı.Cs'den Valoranta geçmek mantıklı bir sepek olabilir.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Evet kesinlikle katılıyorum.Güncellemeler eski bilgisayarları yorar.Daha yazın gelmesi beklenen Source 2 güncellemesi bilgisayarları daha da yoracağına inanıyorum.
CSGO'nun yapamadığı optimizasyonu VALORANT yaptı.Cs'den Valoranta geçmek mantıklı bir sepek olabilir.
Evet Source 2 güncellemesinden sonra ben de eski sistemlerin oyuna veda edebileceğini düşünüyorum. Umarım öyle bir durum olmaz. Valorant'a geçmek seçenek ama ikisini de oynuyoruz bu ara arkadaşlarımla. İki oyunun aslında mantık hariç birbiriyle benzerliği bence sıfır. Ben CS GO'dan yanayım ancak hileler illallah ettiriyor.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bu son karakter kontrast güncellemesinden sonra fps düşüşleri yaşanıyor. Ayarlardan bu özelliği kapatabilirsiniz (fps çok düşükse)

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
CS oynamıyorum ama güncelleme gelip optimizasyonu bozmuş olabilir

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Yeni gelen "Texture Streaming" yani önem sırasında düşük olan grafiklerin geç yüklenmesini sağlayan özellik çoğu bilgisayarda performans kaybına yol açıyor. Daha tam optimize edilmemiş olan bu özelliğin kullanımı için beklemenizi öneririm. Video ayarlarında bulunuyor.

sezartt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kontrast güncellemesi yaptım ve sorun düzeldi gibi ama pc bozuk olduğundan olabilir seyirme gibi problemler var ve kasarken daha iyi oynuyodum

sezartt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyefendi eski bir işlemci ve düşük performanslı bir ekran kartı. Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Arkada bir işlem olunca kasıyor neden böyle oluyor müzik falan vb olunca kasıyor ne yapmam gerek eskiden böyle değildi format attım hala aynı acaba sv artmış baya ondan olabilir mi?