Ayar bide durduk yere miCS GO Kasmaya başladı sebebi nedir?Hiç bir sorun yokken başladı ve format atmama rağmen devam ediyor
ram 8 gb intel core i5 4440 3.10 ghz GTX 650
Ekli dosyayı görüntüle 104153
Evet kesinlikle katılıyorum.Güncellemeler eski bilgisayarları yorar.Daha yazın gelmesi beklenen Source 2 güncellemesi bilgisayarları daha da yoracağına inanıyorum.Bu aralar güncellemeler gelmeye başladı arka arkaya biliyorsunuz. O güncellemelerden kaynaklı olabilir belki. Ben çok alakası olduğunu sanmıyorum ama yeni gelen özellikleri menüden devre dışı bırakarak deneyin isterseniz bir.
Evet Source 2 güncellemesinden sonra ben de eski sistemlerin oyuna veda edebileceğini düşünüyorum. Umarım öyle bir durum olmaz. Valorant'a geçmek seçenek ama ikisini de oynuyoruz bu ara arkadaşlarımla. İki oyunun aslında mantık hariç birbiriyle benzerliği bence sıfır. Ben CS GO'dan yanayım ancak hileler illallah ettiriyor.Evet kesinlikle katılıyorum.Güncellemeler eski bilgisayarları yorar.Daha yazın gelmesi beklenen Source 2 güncellemesi bilgisayarları daha da yoracağına inanıyorum.
CSGO'nun yapamadığı optimizasyonu VALORANT yaptı.Cs'den Valoranta geçmek mantıklı bir sepek olabilir.
Beyefendi eski bir işlemci ve düşük performanslı bir ekran kartı. Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz?