Hazır sistemlerin çoğu çöp, bence kendiniz toplayın daha iyi olacaktır. Ve bütçe ne kadar?
2500-3000 arasındaysa çok yardım edememKasa için 2500-3000 arası bütçem var. Toplama bilgisayarı beceremem diye vazgeçtim. Driverlar , işletim sistemi vs.
O bütçede PC alınmıyor. 4000 ya da 3500 çıkmanız lazım.Dün attığım konuya hiç cevap gelmediği için bir daha açmak isteği duydum. Sadece csgo oynuyorum en düşük ayarlarda 4:3 şek. +130 fps bana yeter. Sistem önerilerinizi bekliyorum
O bütçede PC alınmıyor. 4000 ya da 3500 çıkmanız lazım.
İkinci elden diyebiliriz, hangi şehirde yaşıyorsun?
(Veya APU fakat APU yerine eski soket+grafik kartını tercih ederim dusuk butcede).
Toplanmıyor adam akıllı sitelerden.Bu fiyata rahat şekilde alan, toplayan kişiler gördüm ayrıca sadece csgo oynayacağım aşırı pahalı bi sistem gerekmez sanıyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O sistem çöpün çöpü.Bu Bilgisayar Olur. Ortalama 190-200 FPS alırsın. Sana Montajı yapılmış olarak Gelecektir. Sen Sadece Windows Kuracaksın.İstersen Bilgisayarcıya Götür.
Tıkla
Edit: Ben Kendim Topladım. İkinci el 1000 Tl'ye Cs Go 100 FPS Ortalama oynuyom.
SSD kronik sorunlu.Bu Bilgisayar Olur. Ortalama 190-200 FPS alırsın. Sana Montajı yapılmış olarak Gelecektir. Sen Sadece Windows Kuracaksın.İstersen Bilgisayarcıya Götür.
Tıkla
SSD yok.SSD kronik sorunlu.
![]()
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe *2![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alabileceğin en iyi PC.![]()
Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SSD yok.![]()
Attığınız sistemdeki SSD sorunlu.Bu Bilgisayar Olur. Ortalama 190-200 FPS alırsın. Sana Montajı yapılmış olarak Gelecektir. Sen Sadece Windows Kuracaksın.İstersen Bilgisayarcıya Götür.
Tıkla
Hocam zaten söylemiş pardon. ?SSD kronik sorunlu.
![]()
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe *2![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alabileceğin en iyi PC.![]()
Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool Streak RGB AE-STRK Led Panel ATX Oyncu Kasa özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Verir, güzel sistem olmuş.Bu sistem nasıldır arkadaşlar normalde hazır bir sistem ramı 16 ve ssd'Yi 480 yaptım yazdığım fps'i verirmi bana?
Listede göremedim ama ekran kartını unutma.Bu sistem nasıldır arkadaşlar normalde hazır bir sistem ramı 16 ve ssd'Yi 480 yaptım yazdığım fps'i verirmi bana?
Bu Bilgisayar Olur. Ortalama 190-200 FPS alırsın. Sana Montajı yapılmış olarak Gelecektir. Sen Sadece Windows Kuracaksın.İstersen Bilgisayarcıya Götür.
Tıkla
APU sistem o yani dahili ekran kartı.Listede göremedim ama ekran kartını unutma.