Cs go fps sorunu

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
cs go oynarken 60fps oyunuodum bu aralar oyun ilk raound lari 60 fps daha sonra 2-3 raoundan sonra 20-15 fps oluyor sorun nedir sizce ne yapliyim
Yardimci olabilecek var mı

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Driverleriniz güncel mi ?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
cs go oynarken 60fps oyunuodum bu aralar oyun ilk raound lari 60 fps daha sonra 2-3 raoundan sonra 20-15 fps oluyor sorun nedir sizce ne yapliyim
Yardimci olabilecek var mı
Sıcaklık değerlerinize baktınız mı CPU’nun ? Isınmadan kaynaklı olabilir

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Evet butu driverler guncel hepsi son surum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklık değerlerinize baktınız mı CPU’nun ? Isınmadan kaynaklı olabilir
Kullandigim laptop ısınmasına karşılık sogutucu ile oynuyorum

Birtek ekran kartim 820m geforce son surumu yukleyemiyorum onun altinda bi surum yuklu son surumu yuklerken uyuyumluluk hatasi aliyorum

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567

Yetersiz kalmış olabilir, kontrol etmenizde fayda var. İlk oyundan sonra drop yemesi ısınıyor gibime geldi benim.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001

Birtek ekran kartim 820m geforce son surumu yukleyemiyorum onun altinda bi surum yuklu son surumu yuklerken uyuyumluluk hatasi aliyorum
Ondan kaynaklı maalesef düzgün versiyonu indirdiğinize emin olun.

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ondan kaynaklı maalesef düzgün versiyonu indirdiğinize emin olun.
İste ama son surumu indirdigimde onu kuramiyorum sikinti oluyor uyumluluk hatasi aliyorum ben internette biraz araştırdım ayni hatayi alalnlarin baska bi driveri kurdugunu gordum

Olur tabi herşey temizlik ister :) termal macunu falanda değiştirin eliniz değmişken
Korktugumdan acamiyorum bi sıkıntı olur diye ve basil temizlecem fon makinesi ile yapbilirmiyim ?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
İste ama son surumu indirdigimde onu kuramiyorum sikinti oluyor uyumluluk hatasi aliyorum ben internette biraz araştırdım ayni hatayi alalnlarin baska bi driveri kurdugunu gordum

Korktugumdan acamiyorum bi sıkıntı olur diye ve basil temizlecem fon makinesi ile yapbilirmiyim ?
Hatanın tamamını buraya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567

Fön makinesiyle olmaz kardeşim ? soğuk üfleyicisi varsa onla biraz üfletebilirsin ama. Youtube de videolar falan var yapabilirsin aslında ama gözün kesmiyorsa hiç girişme bu işe

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Ekli dosyalar

• 1BD4A503-2810-46D5-AAE6-76E8A86A81BA.jpeg
    1BD4A503-2810-46D5-AAE6-76E8A86A81BA.jpeg
    43.8 KB · Görüntüleme: 119

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Windows kaç kurulu ?

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Muhtemel sıcaklık kaynaklı bir durum kullandığınız soğutucunun fanı laptop'ın altındaki ızgara deliklerine denk gelmiyorsa soğutucunun bir faydası olmuyor..

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Win 10 64 bit

Tm

tm reiz saolasin masa ustunu cok actim ama laptop pek bilmiyorum ama denicem
Karart gözünü dostum. Kurcalaya kurcalaya öğrenirsin, bozmazsın birşeyi korkma.

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Muhtemel sıcaklık kaynaklı bir durum kullandığınız soğutucunun fanı laptop'ın altındaki ızgara deliklerine denk gelmiyorsa soğutucunun bir faydası olmuyor..
Onuda kontrol edicem reiz

Gecmek pek istemiyorum ama bu sorun boyle devam ederse viris bittikten sonra gecerim

Karart gözünü dostum. Kurcalaya kurcalaya öğrenirsin, bozmazsın birşeyi korkma.
Tm reiz bakicam birazdan saolasin

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Onuda kontrol edicem reiz

Gecmek pek istemiyorum ama bu sorun boyle devam ederse viris bittikten sonra gecerim

Tm reiz bakicam birazdan saolasin
Virüsle ne alakası var anlayamadım?

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Virüsle ne alakası var anlayamadım?
Corona virus den ?reiz evde kalıyoruz ya?

Temizleyip fani tam ortaya getirirsem sorunum cozunurmu sizce?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Etkili bir yöntem öneriyim ama tecrübeli değilsen yapma laptopun alt kapağını aç o şekilde soğutucuyla kullan yıllar kullandım o şekilde hiç bir sorun olmadı soğutma çok iyi oldu..

Reaksiyon puanı
10,549
Fotoraftaki gibi oluyor geforce nvdia 820m
Resim temsilidir
Bu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir.

Fps sorununa gelecek olursak msj afterburner ile sıcaklık degerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Sıcaklık üründen ürüne degisebilmekte ancak 80 üzerinde drop yiyip fps düşmesi yaşanması muhtemel. Islemci termali donmus olması muhtemel. Tahminimce laptopunuz 6 senelik en son ne zaman temizlik ve termal yenileme yapıldı ?

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Window 7'e geçmekle evde kalmanın ne alakası var arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz?
Abi ben sehirde yasamiyorum koydeyim format cd yok oyuzden dedim hani merkeze indigimde yaprim diye

Etkili bir yöntem öneriyim ama tecrübeli değilsen yapma laptopun alt kapağını aç o şekilde soğutucuyla kullan yıllar kullandım o şekilde hiç bir sorun olmadı soğutma çok iyi oldu..
Yani alt kapagi cikarip takmadan direk sogutuceya koyarakmi reiz

Bu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir
nvidia experience buraya girince guncell degildir yaziyor ama guncelle dedigimde gunceellenmiyor guncell diyor ?

Reaksiyon puanı
10,549
Abi ben sehirde yasamiyorum koydeyim format cd yok oyuzden dedim hani merkeze indigimde yaprim diye

Yani alt kapagi cikarip takmadan direk sogutuceya koyarakmi reiz

nvidia experience buraya girince guncell degildir yaziyor ama guncelle dedigimde gunceellenmiyor guncell diyor ?
Dedigim gibi ekran karti dch mi standart mi ona bakın eğer dch ise ekran kartı surucunzu kaldırıp experience üzerinden bastan kurmayi deneyin. Ddu ile ekran kartı driverlarini kaldirabilirsiniz

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir.

Fps sorununa gelecek olursak msj afterburner ile sıcaklık degerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Sıcaklık üründen ürüne degisebilmekte ancak 80 üzerinde drop yiyip fps düşmesi yaşanması muhtemel. Islemci termali donmus olması muhtemel. Tahminimce laptopunuz 6 senelik en son ne zaman temizlik ve termal yenileme yapıldı ?
5 senelik reiz dedigin gibi termal macun donmussa bu sıkıntı olur dimi

l3eowulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Dedigim gibi ekran karti dch mi standart mi ona bakın eğer dch ise ekran kartı surucunzu kaldırıp experience üzerinden bastan kurmayi deneyin. Ddu ile ekran kartı driverlarini kaldirabilirsiniz
Reiz bunu daha detayli bi sekilde bastan yazarmisin rica etsem

Ozmn ben degistrim onu ozmn reiz