Sıcaklık değerlerinize baktınız mı CPU’nun ? Isınmadan kaynaklı olabilircs go oynarken 60fps oyunuodum bu aralar oyun ilk raound lari 60 fps daha sonra 2-3 raoundan sonra 20-15 fps oluyor sorun nedir sizce ne yapliyim
Yardimci olabilecek var mı
Evet butu driverler guncel hepsi son surumDriverleriniz güncel mi ?
Kullandigim laptop ısınmasına karşılık sogutucu ile oynuyorumSıcaklık değerlerinize baktınız mı CPU’nun ? Isınmadan kaynaklı olabilir
Birtek ekran kartim 820m geforce son surumu yukleyemiyorum onun altinda bi surum yuklu son surumu yuklerken uyuyumluluk hatasi aliyorumDriverleriniz güncel mi ?
Yetersiz kalmış olabilir, kontrol etmenizde fayda var. İlk oyundan sonra drop yemesi ısınıyor gibime geldi benim.Evet butu driverler guncel hepsi son surum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandigim laptop ısınmasına karşılık sogutucu ile oynuyorum
Ondan kaynaklı maalesef düzgün versiyonu indirdiğinize emin olun.Evet butu driverler guncel hepsi son surum
Kullandigim laptop ısınmasına karşılık sogutucu ile oynuyorum
Birtek ekran kartim 820m geforce son surumu yukleyemiyorum onun altinda bi surum yuklu son surumu yuklerken uyuyumluluk hatasi aliyorum
Laptop bu temizlememin bi faydasi olurmu peki bi sorunu baska nasil cozerim?Yetersiz kalmış olabilir, kontrol etmenizde fayda var. İlk oyundan sonra drop yemesi ısınıyor gibime geldi benim.
Olur tabi herşey temizlik isterLaptop bu temizlememin bi faydasi olurmu peki bi sorunu baska nasil cozerim?
İste ama son surumu indirdigimde onu kuramiyorum sikinti oluyor uyumluluk hatasi aliyorum ben internette biraz araştırdım ayni hatayi alalnlarin baska bi driveri kurdugunu gordumOndan kaynaklı maalesef düzgün versiyonu indirdiğinize emin olun.
Korktugumdan acamiyorum bi sıkıntı olur diye ve basil temizlecem fon makinesi ile yapbilirmiyim ?Olur tabi herşey temizlik istertermal macunu falanda değiştirin eliniz değmişken
Hatanın tamamını buraya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.İste ama son surumu indirdigimde onu kuramiyorum sikinti oluyor uyumluluk hatasi aliyorum ben internette biraz araştırdım ayni hatayi alalnlarin baska bi driveri kurdugunu gordum
Korktugumdan acamiyorum bi sıkıntı olur diye ve basil temizlecem fon makinesi ile yapbilirmiyim ?
Fön makinesiyle olmaz kardeşim ? soğuk üfleyicisi varsa onla biraz üfletebilirsin ama. Youtube de videolar falan var yapabilirsin aslında ama gözün kesmiyorsa hiç girişme bu işeİste ama son surumu indirdigimde onu kuramiyorum sikinti oluyor uyumluluk hatasi aliyorum ben internette biraz araştırdım ayni hatayi alalnlarin baska bi driveri kurdugunu gordum
Korktugumdan acamiyorum bi sıkıntı olur diye ve basil temizlecem fon makinesi ile yapbilirmiyim ?
Hatanın tamamını buraya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Fotoraftaki gibi oluyor geforce nvdia 820mHatanın tamamını buraya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Win 10 64 bitWindows kaç kurulu ?
tm reiz saolasin masa ustunu cok actim ama laptop pek bilmiyorum ama denicemFön makinesiyle olmaz kardeşim ? soğuk üfleyicisi varsa onla biraz üfletebilirsin ama. Youtube de videolar falan var yapabilirsin aslında ama gözün kesmiyorsa hiç girişme bu işe
Win 10 64 bit
Tm
tm reiz saolasin masa ustunu cok actim ama laptop pek bilmiyorum ama denicem
Karart gözünü dostum. Kurcalaya kurcalaya öğrenirsin, bozmazsın birşeyi korkma.Win 10 64 bit
Tm
tm reiz saolasin masa ustunu cok actim ama laptop pek bilmiyorum ama denicem
Onuda kontrol edicem reizMuhtemel sıcaklık kaynaklı bir durum kullandığınız soğutucunun fanı laptop'ın altındaki ızgara deliklerine denk gelmiyorsa soğutucunun bir faydası olmuyor..
Gecmek pek istemiyorum ama bu sorun boyle devam ederse viris bittikten sonra gecerimWin 7'ye geç
Tm reiz bakicam birazdan saolasinKarart gözünü dostum. Kurcalaya kurcalaya öğrenirsin, bozmazsın birşeyi korkma.
Virüsle ne alakası var anlayamadım?Onuda kontrol edicem reiz
Gecmek pek istemiyorum ama bu sorun boyle devam ederse viris bittikten sonra gecerim
Tm reiz bakicam birazdan saolasin
Corona virus den ?reiz evde kalıyoruz ya?Virüsle ne alakası var anlayamadım?
Temizleyip fani tam ortaya getirirsem sorunum cozunurmu sizce?Muhtemel sıcaklık kaynaklı bir durum kullandığınız soğutucunun fanı laptop'ın altındaki ızgara deliklerine denk gelmiyorsa soğutucunun bir faydası olmuyor..
Window 7'e geçmekle evde kalmanın ne alakası var arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz?Corona virus den ?reiz evde kalıyoruz ya?
Bu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir.Fotoraftaki gibi oluyor geforce nvdia 820m
Resim temsilidir
Abi ben sehirde yasamiyorum koydeyim format cd yok oyuzden dedim hani merkeze indigimde yaprim diyeWindow 7'e geçmekle evde kalmanın ne alakası var arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz?
Yani alt kapagi cikarip takmadan direk sogutuceya koyarakmi reizEtkili bir yöntem öneriyim ama tecrübeli değilsen yapma laptopun alt kapağını aç o şekilde soğutucuyla kullan yıllar kullandım o şekilde hiç bir sorun olmadı soğutma çok iyi oldu..
nvidia experience buraya girince guncell degildir yaziyor ama guncelle dedigimde gunceellenmiyor guncell diyor ?Bu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir
Evet..Yani alt kapagi cikarip takmadan direk sogutuceya koyarakmi reiz
Bunu deniyecegimEvet..
Dedigim gibi ekran karti dch mi standart mi ona bakın eğer dch ise ekran kartı surucunzu kaldırıp experience üzerinden bastan kurmayi deneyin. Ddu ile ekran kartı driverlarini kaldirabilirsinizAbi ben sehirde yasamiyorum koydeyim format cd yok oyuzden dedim hani merkeze indigimde yaprim diye
Yani alt kapagi cikarip takmadan direk sogutuceya koyarakmi reiz
nvidia experience buraya girince guncell degildir yaziyor ama guncelle dedigimde gunceellenmiyor guncell diyor ?
5 senelik reiz dedigin gibi termal macun donmussa bu sıkıntı olur dimiBu hatayi ben rtx2070 de aldım sebebi ise ekran kartinin dch ve standart versiyon turu olmasıydı. Nvidia denetim masasi-yardim-sistem bilgileri diyin. Sizin yuklediginiz nvidia sitesinden standart sürücü türü. Sizde dch yazıyorsa nvidia experience üzerinden guncellemeniz gerekmektedir.
Fps sorununa gelecek olursak msj afterburner ile sıcaklık degerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Sıcaklık üründen ürüne degisebilmekte ancak 80 üzerinde drop yiyip fps düşmesi yaşanması muhtemel. Islemci termali donmus olması muhtemel. Tahminimce laptopunuz 6 senelik en son ne zaman temizlik ve termal yenileme yapıldı ?
Taş olmuştur..5 senelik reiz dedigin gibi termal macun donmussa bu sıkıntı olur dimi
Reiz bunu daha detayli bi sekilde bastan yazarmisin rica etsemDedigim gibi ekran karti dch mi standart mi ona bakın eğer dch ise ekran kartı surucunzu kaldırıp experience üzerinden bastan kurmayi deneyin. Ddu ile ekran kartı driverlarini kaldirabilirsiniz
Ozmn ben degistrim onu ozmn reizTaş olmuştur..