CS GO eksik VALVE dosyası

Reaksiyon puanı
10,549
Hangi dosyayı istediğini bilmiyoruz. Zaten başkasının yolladığı dosyayı bilgisayarına indirme sonrasında virüs girecek onunla uğraşacaksın.

Eksik dosyaları
Steam-Kütüphane- Cs go sağ tık özellikler de. Yerel dosyalar sekmesinden dosya bütünlüğünü doğrula de.
Bu şekilde eksik olanı indirebilirsin.
Eğer hata aliyorsan steam servisi onar

Reaksiyon puanı
17
Şimdi ben cs go ya bazı modlar falan atıcaktım ama o modların da csgo/valve dosyasına atıldığını öğrendim. Sonra internette valve dosyasını aramaya çalıştım bulamadım başka dosyalar vardı ama valve yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda buraya sordum

Reaksiyon puanı
10,549
Şimdi kontrol ettim. Ne steamin içerisinde ne cs go klasörü içerisinde valve adında klasör bulunmuyor.
Sadece cs go klasörü içerisinde valve_csgo_1 ve valve_csgo_2 var içleri boş.

Edit: Bu klasörlerde
... common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\sound\music içerisinde bulunuyor.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,549
Steam ve Counter-Strike Global Offensive klasörlerinin içerisinde yapmış olduğum arama sonuçları. Ya bende eksik var ya sende eksik yok ? ?

NOT: Steam D sürücüsünde, oyunlar E sürücüsünde kayıtlı olduğundan 2 farklı arama yaptım. Konum hariç oyun veya steam dosyalarıyla daha önce hiç oynama yapmadım.

2.PNG

3.PNG

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Şimdi ben cs go ya bazı modlar falan atıcaktım ama o modların da csgo/valve dosyasına atıldığını öğrendim. Sonra internette valve dosyasını aramaya çalıştım bulamadım başka dosyalar vardı ama valve yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda buraya sordum
O zaman elle valve dosyası oluşturup içine atacaksın.