CS GO 'dan anlayan var mı?

Bu konuyu okuyanlar

drocco

Profesör
Katılım
26 Temmuz 2009
Mesajlar
2,486
Reaksiyon puanı
991
Puanları
113
Yaş
34
Bu modları tek tek yazabilecek var mı? Açıklamalı bir şekilde ben bilmiyorumda.

Ek Açıklama 2020-07-13 112618.png
 

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Bu modları tek tek yazabilecek var mı? Açıklamalı bir şekilde ben bilmiyorumda.

Ekli dosyayı görüntüle 108255
Oyunu 2015’ten beri oynamıyorum ama bildiklerimi söyleyeceğim:

Rekabetçi: rütbene göre 10 kişi,düşman takımdan daha fazla kazanmaya çalışıyor. 5 terrörist ve 5 terrörle mücadele timi var. Bazı silahlar burada çok gereksiz ve zırhı ayrıca alman lazım. Mikrofondan konuşursan sadece senin takımın duyabiliyor.

Basit eğlence: rekabetçiye ısınmak için oynayabilirsin. Rütbene bakmaksızın 20 kişi oyuna giriyor (10t ve 10ct). Oyuna hep tam zırhla başlıyorsun. Mikrofondan konuşursan herkes duyabiliyor.

Ölüm maçı: en sevdiğim mod bu. Güzel zaman öldürebileceğin ve ısınabileceğin bir mod. Bu modda ölsen geri doğuyorsun. Silahlar tamamen bedava ve oyuna zırhla başlıyorsun. Silahla birini öldürünce puan alıyorsun. Her silahın puan faktörü farklı(bazılar daha fazla puan veriyor). Ara sıra da oyun kafadan bir silah seçip birkaç dakika veriyor. O silahla birini öldürünce çok yüksek puan veriyor. Amaç,en yüksek puanı almak.

Savaş oyunları: bunu da çok severdim. Belli başlı silah veriliyor ve onla öldürünce başka silaha geçiyorsun. En sonda altın bıçakla birini öldğrmeye çalışıyorsun. Altın bıçakla ilk öldüren oyunu kazanıyor
 
Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
5,996
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
10,560
Puanları
113
RANK(rütbe) SİSTEMİ OLAN OYUN MODLARI:
Rekabetci:
5v5 oynanilan takim oyunudur.Ölünce yeni round başlamadan dirilmezsin.
Yoldaş: 2v2 oynanılır takım oyun oyunudur. Ölünce yeni round başlamadan dirilmezsin. 1 adet bomba kurma/çözme alanı vardır.

RANK(rütbe SİSTEMİ OLMAYAN OYUN MODLARI: (rütbe olmadığı için ciddiye alınmaz)
Basit eğlence: Burada 10vs10 oynanılan takım oyunudur. Yeni round başlamadan dirilmezsin.
Ölüm maçı: 10vs10 dur Counter terorist ve Terorist olarak takımlar vardır ancak herkes bireyseldir. CT isen T leri öldürebilirsin. T isen CT leri öldürebilirsin ama takım oyunu değil. Öldükten hemen sonra dirilirsin.

SAVAŞ OYUNLARI: Bu modun alt başlıkları vardır.
Silah yarışı: Silah ile 2 kişi veya bıçak 1 kişi öldürüp bir üst silaha geçersin. En son seviyede altın bıçak alırsın ve altın bıçakla biri öldürüldüğünde oyun sona erer. Altın bıçakla öldüren oyunu kazanmış olur. Ölünce anında dirilirsin ve takım oyunu değildir.
Yıkım: Takım oyunudur ölünce hemen dirilmezsin. 1 adet bomba kurma çözme alanı vardır. Silah yarışına benzer her round silah değişir. Bomba kurma/çözme vardır. İstediğin silahı alamazsın.
Uçan gözcü: Yer çekimi çok azdır neredeyse bina kadar zıplarsın. SSG ve bıçak vardır kullanabileceğin yeni silah alamazsın. Takım oyunudur.

TEHLİKELİ BÖLGE: 20 kişi içinde savaşırsın. Battle royal moddur. Pubg gibi dersem daha anlaşılır olur. Kendim 1 2 kez oynadığımdan fazla bir bilgim yok.


NOT: Bu oyunu oynayanların asıl amacı rekabetçi modudur. Takımı olmadığında yoldaş veya tehlikeli bölge oynarlar. Bir kısmı takımı olmadığında veya zamanı olmadığında diğer modlarıda oynar.
Ölüm maçını ısınma amaçlı kullanan oyuncu fazladır. Yeni kasa geldiğinde ise +left veya +right komutları ile afk bırakılıp oyun sonlarında kasa düşmesi için bırakılır.
 
Üst