CS: GO çalışmayı durdurdu

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün sabah gelen yılbaşı güncellemesi ile beraber belada beni buldu. Güncellemeyi yükleyene kadar herşey güzel hiçbir sıkıntı yokken oyuna girdim ve silah skinlerim değişik şekilde görünmeye başladı 2 round sonra round başlarken oyundan atıp csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası verdi.. İnternette ne varsa araştırıp yaptım,defalarca onardım en son format attım bütün sürücüler herşey güncel olduğu halde yine round başlarken yada round sonu oyundan atıp csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor. lütfen yardım edin bilen anlayan varsa kapımı çalsın. şimdiden teşekkür ediyorum sistemim windows 8.1 pro 32bit.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu kadar seyden sonra sorunun sende oldugunu dusunme. Valve düdük gibi guncelleme verdi zaten. Çogu kiside kasma sorunu baslamis. Yeni güncellemeyi bekle.

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. fakat bu kadar şey yaptım arkadaslarımda sadece kasma var steam topluluğu araştırdım fakat benim sorunumu yaşayanı görmedim. yani bu neden olabilir hiç bi fikrim yok herşey güncel oldugu halde neden böyle bişey yapabilir?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben yanlis okumusum. 2 defa oyun attiktan sonra yeni oyuna girerken oyundan atiyor degil mi?

Ayni sorun bende vardi config dosyasindan bir degeri 0 yapinca duzelmisti. Aksam atarim bilgileri mobilden bulamiyorum suan.

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cl_disablehtml değerini 0 yapıyoruz onu biliyorum dostum da öyle değil, oyuna giriyorum servera bağlanıyorum haliyle ölü olarak adamları izlerken silah skinleri siyah gözüküyor ama bazen herneyse el başlıyor ya silah alıyoruz, el başladıgında bendeki skinlerde siyah gözüküyor bazen kırmızı çizgi gibi gözüküyor ve birden atıyor csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor, bazen ekran çözünürlüğü değiştirdiğimde atıyor yine aynı hatayı veriyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sistem özelliklerin cok dusuk o zaman. Oyun acikken gorev yoneticisinden csgo.exe nin onceligini yuksek yapip tekrar denermisin?

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem özelliklerim şöyle , amd radeon r7 200 2gb 128 bit ekran kartı , 2.40 ghz işlemci intel , 4gb ram , 1tera hdd

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sisteminde oyun icin yeterli. Benim elimden baska bisey gelmiyor malesef.

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gorev yoneticisinden önceliği nasıl yükselticez ? öncelik ayarla diye bi seçenek buldum bunu yüksek mi yapayım ? suan normal, ya bide enteresan olan güncellemeden önce bütün ayarları yüksek oynuyordum 110 fps falan vardı şuan ayarlar falan aynı fps 60-70 arası oynuyor ve oyundan atıyor

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
oyun açıkken görev yöneticisinden oyunun üstüne sağ tıkla seçeneklerde olması lazım.. ama bence de yeni bi güncelleme ile düzelebilir..

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hala aynı ne yaptıysam olmuyor aynı daha map açılırken atıyor şimdide

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Steam'in kurulu oldugu yere gel. Steamapps>Counter Strike GO klasorunu bul. Buradan csgo>cfg klasorune gir. video isminde dosya olacak bunu ac. settings mem_level diye yazi vardir ortalarda karsisindaki degeri 0 yapip kaydet. Ben bu sekilde kurtulmustum bu atma sorunundan.

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum 8 aralıktaki güncellemeden önce vardı bende o ama güncellemeden sonra gitti yok suan. kafayı yicem 2 gündür çıldırıcam ya defalarca onardım format attim yeniden yükledim yok aynı

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada çözünürlük değiştirincede atıyor? skinlerin rengi farklı görünüyor ekran kartımda bir problem olabilirmi ? amd radeon r7 200 serisi şuan en son sürüm

diemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımcı olucak yokmu ..

literary404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim aynen bendede öyle yeni güncellemeyle alakalı bütün sürücülerim vb. herşey güncel ama csgo.exe çalışmayı durdurdu diyor tam DEVAM butonu gelince oluyor değilmi? yılbaşı güncellemesinden geldi banada yoksa hiç bişey yoktu bilgisayarımda sorun var diyip format falan atma üstteki arkadaşın dediği gibi yeni güncellemeyi bekle bende bekliyorum.

cem232132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeler geldii geçti benim sorunum hala çözülmedi :( yardımcı olun !!