cs global banyagı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a steam ben cs go global oynuyom bende a4 bloody v7ma var makro aldım hediyeli. Cs ak47 tarıyom sekme cok az normalde ak47 basınca catıya gidiyordu mermi simdi aynı bölgede ben hile grup girermiyim yoksa kapatim makroyu yardımm

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Cs go da makro kullanmak yasak diye biliyorum. Siz yine de araştırın, yanılıyor olabilirim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Makro ile yapılan hileler var mesela ateş edip diğer silaha geçip geri dönüp tekrar ateş etmenizi sağlayan özelliklerde sekme oranı sıfıra inebiliyor. Tabi bu olay çok hızlı oluyor. Eğer bunu yaparsanız ve bu kanıtlanırsa (ki hem farkedilmesi hemde kanıtlanması biraz zordur) vac ban yersiniz. Yani kısaca saniyede çok fazla fonksiyon yapmanızı sağlayan makrolar ceza almanıza neden olabilir. Ama basit kısayollar ceza almanıza neden olmaz. Mesela mikrofon atarsınız veya eğilme tuşu vs bunlarda sorun olmaz. Senin kullandığım makro böyle bişeyse ceza yiyebilirsin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Makro kullaniminda vac ban yeme ihtimali yok, sadece overwatch tarafindan banlanirsiniz. Karsi tarafa göre avantaj saglayan bir durum oldugu zaman ban yeme ihtimaliniz yükselir. Bu durumda siz de o kategoriye giriyorsunuz.

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar icin cok sagol normal macta 30 kil alıyordum simdi 50 alıalıyom rekabetcide. Nova 4 oynadım 18 2 kazandık ben araştırdım mous icinde hafıza oldugu icin cs bunu bulması zormuş genelde programdan açanlar sıkıntıymış

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Niye bu tür makrolar kullanıyorsunuz ki? Çok adaletsiz ve bence hileden farkı yok. Ayrıca maç 16'da bitiyor nasıl 18-2 kazandınız?

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
OverWatch yiyebilirsin kullanmamanı tavsiye ederim ve kendini asla geliştiremezsin.

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
17 3 dü ben karşı yakımda hack olunca açıyom genelde normal zamanda kapalı

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
17 3 dü ben karşı yakımda hack olunca açıyom genelde normal zamanda kapalı
Kardesim troll musun yoksa translate mi kullaniyorsun? Türkce'ni gelistirmen lazim. Sanki rastgele klavyeye basiyomussun gibi.

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana türkçe öğret o zaman kardeş soru soranda kabahat size kusura bakmayın mallık bende

ali34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tün sorun skor yanlış yazmam yani allah