Cs 1.6 Sxe Açıkken Wall Açmak...

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cs 1.6 da sxe aktif durumdayken wall açma imkanımız var mı? Varsa bilenlerden alıyım. Neden diyeceksiniz. YAhu giriyorum bazı serverlarda sxe açık halde adam tak tak kafa indiriyor. Adam pro falan da değil. Aim kayıp duruyor adamda. Mutlak birileri biliyordur bilen paylaşırsa sevinirim :D ha şimdi bana bileğinin hakkıyla oyna demeyin tamam oynuyoz da öle adamlara uyuz oluyom benimde canım var :D

ha bu arada oynayan varsa ip adresi versin takılalım :D:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Öyle bir şey varmı ama "Cfg" denen şey var onu kullanıyolar birde..

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İşte bilen biri bizi aydınlatsın istiyorum :D

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilen varsada soylemez bence adam gibi cfg bul onu kullan ;)

rethun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben biliyorum öle bişey var gerçekten google da aramanı tavsiye ederim sxe son sürümüne uygun wall vardır muhakkak

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yahu kardeşim cfg dediğin ne :D:D çok duymuşum ama hiç araştırıp sormadım çünkü adam akıllı oyunumu oynadım. Ha bu arada iyi oynarım haberin olsun :D

rethun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cfg oyun içi ayar dosyasıdır. Bir nevi oyun içi hilede denebilir.silahın oynamamasını ,mermilerin sekmemesini ,v.s gibi şeyleri sağlar.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Normalde sxe programı açıkken oyuna giremezsin,ama hile falan kullanırsan bilemem:D:D
''Cfg'' ayar demektir.Fare ayarları,ses,görüntü,hızlı silah değiştirme vs..ayarları yapmaya yarar.:)

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sxe sadece dürüst oyuncuları enayi yerine koymaktan başka bir işe yaramıyor. serverin birinde admin olan arkadaşım var. sxe'ye çok güveniyor. adamlar ne kadar hile yapsalar bile bizim admin burda sxe var hile olmaz diyor. :) oysa çatır çatır hile çalışıyor :) (en iyi antihile admin dir.) sxe li server gereksiz server.

Bimba.diaboLika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cfg nin ne olduğunu bilmiyorsun :D ama hile diyorsun millete bence pek fazla oyunu bilmiyorsun gibi geldi her hs yiyince hile diye bağırmayın bence sxe gereksiz felan değil adminlerin işini kolaylaştırıyor sürekli adam izlemek yerine göze batanlar izleniyor.hile yokmu tabiki var belli bir süre sonra kırıyorlar sxe yi

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Googleda aimsiz wall hack yaz gelio bi kaç tane :) arkadaş kullanıo sxeli swde.hangi swde takılıon :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
kardeş bende cs 1.6 oynarım sxe li serverde wall açanın hay senin .................. sonunu sen getir :D senide görürsem affetmem :D yani açınca ne anlıyon normalce oyna ezik konumuna düşme