CS 1.6 Oyuncularının buluşma noktası

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar diğer konudanda görülüyorki forumda Counter Strike 1.6 oynayan arkadasımız cok.Yorumlarda hep girelim biryere gibisinden mesajlar var fakat sanırım suana kadar ne bi mac atıldı nede public bi servere girildi.Birbirimizde msn,facebook gibi iletişim aracları olmadıgından ve her girişimizde yeni bi konu acmamak için, SDN | Cs 1.6 oyuncuları grubunu kurdum.Bu adresi msnye ekleyip toplu olarak konusabiliriz buyrun ;

group1032034@groupsim.com

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar herkes gelsin lütfen artık Cs 1.6 oyuncuları olarak toplamak istiyoruz...

Ayrıca daha birçok planımız var Counter-Strike 1.6 ile ilgili ;)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yaşlı kurttan selamlar :) Wİn7 yükleyince CS sorun vermişti dayanamadım sildim bıraktım da... Server vardı darksegment diye. Bilmem bilir misiniz ama bence bilirsiniz :) Adminlik yaptık çok uzun bir süre. MSN de bile CS den arkadaşlar diye bir grup var :) Ama geçmişte kaldı.

Belki bir gün dönerim... Ne serverlar vardı ya :) RAkı balık felan :)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
SDN | Clan Kurulmustur !!!
Clana Cs 1.6 oyuncular alınacaktır !

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
En kısa sürede katılacağım arkadaşlar.Oyunu bulup indirmem lazım.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
CS ye dönersemmm katılırım :)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Dün akşamki maçtan bir estantane ama maç son bulmadı ! Bu maçı SDN üyeleriyle birlikte yapmak isterdik !
decbble0000x.png

cs_demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende gelebilirm clana bi denersiniz :) şu sıra inaktif sayılırım baglantı sorunları finaller vs. :) grup msn için eklemem yeterli mi ? msn e bi eklenti yüklemem gerekiyor mu ?

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bende gelebilirm clana bi denersiniz :) şu sıra inaktif sayılırım baglantı sorunları finaller vs. :) grup msn için eklemem yeterli mi ? msn e bi eklenti yüklemem gerekiyor mu ?

herhangibir eklentiye gerek yok. normal ekliyeceksiniz.Fazla katılım fazla güç demektir herkesi bekliyoruz.