Cs 1.6 aim geliştirme

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Cs 1.6 oynuyorum.Lakin ak-47 üzerinde tam bir hakimiyet sağlamış değilim.Doğasında sekme olan bir silahı kullanmak elbette zordur.Ama bu silahta aimimi nasıl geliştiriyim?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
4 ay dolucak.Büyük ihtimalle 2 yıla kadar gidecek.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
10 sene 1.6 oynadım. cs 1.6 da ak-47 baya zor. csgo da ak47 çok daha basit. ben teker teker sıkıyorum. aim training modu indirebilirsin. orda ak47 daha iyi anlarsın.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Cs 1.6 oynuyorum.Lakin ak-47 üzerinde tam bir hakimiyet sağlamış değilim.Doğasında sekme olan bir silahı kullanmak elbette zordur.Ama bu silahta aimimi nasıl geliştiriyim?
3 gün oynadım 3.gün ak ile one tap atmaya başladım tek tek sık one tap at ve kendine güven onlar yaparsa ben de yaparım de odaklan

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Sıkarken dur sık dur sık dur sık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hareket etmeyi kes yani

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
3 gün oynadım 3.gün ak ile one tap atmaya başladım tek tek sık one tap at ve kendine güven onlar yaparsa ben de yaparım de odaklan
egil ve adamın ayagına sık oto hs gidecektir olmadı aim hilesi aç
Sıkarken dur sık dur sık dur sık

hareket etmeyi kes yani
Hile açmak dışında hepsini zaten yapıyorum.Lakin bunun farklı bir şeyi olmalı.Adam aniden önüme çıkınca(Orta-yakın mesafede) fazla abanmaycak şekilde duck atarak sprey atıyorum.Hem adamın mermileri ıska geçiyor.Hem benim mermiler iyi gidiyor.Lakin bazıları ak'yi sanki m4a1 kullanır gibi çok az sekme ile oynuyor.Bunun sırrını merak ediyorum.

cs 1
10 sene 1.6 oynadım. cs 1.6 da ak-47 baya zor. csgo da ak47 çok daha basit. ben teker teker sıkıyorum. aim training modu indirebilirsin. orda ak47 daha iyi anlarsın.
Cs 1,6 aim taraining mi ?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Hile açmak dışında hepsini zaten yapıyorum.Lakin bunun farklı bir şeyi olmalı.Adam aniden önüme çıkınca(Orta-yakın mesafede) fazla abanmaycak şekilde duck atarak sprey atıyorum.Hem adamın mermileri ıska geçiyor.Hem benim mermiler iyi gidiyor.Lakin bazıları ak'yi sanki m4a1 kullanır gibi çok az sekme ile oynuyor.Bunun sırrını merak ediyorum.
Makro veya tek tek ve hızlıca basıyorlar benim gibi

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
abanmassan yakın mesafede bi işe yaramaz uzak mesafede tabanca yakın mesafe de keleş kullanacan en iyi ikili awp+digıl ve keleş +digıl tbabanca olarak deagle uzaktan daha iyi vuruyor
öyleki uzaktaki birine awp ile vuramadığımı digılla tek atıyom
.Lakin bunun farklı bir şeyi olmalı.Adam aniden önüme çıkınca(Orta-yakın mesafede) fazla abanmaycak şekilde

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989

cs 1

Cs 1,6 aim taraining mi ?
Kanki 1 hafta sadece iceworld oyna farki anlicaksin ( 1-2 saat günlük )

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
9 yıldır aktif 1.6 oynamışlığım var ve ilimdeki 2 turnuvada 1. oldum. İddalı isen vs de atabiliriz ;)

Ak-47 kendini geliştirmek istiyorsan spyreye alışmalısın tek tek atarak ilerledikçe fark edeceksinki zaman kaybından fazlasıyla kill kaybedeceksin. Spreyde sadece yavaş mouse hareketleri değil hızlı mouse hareketleri kullanacaksın o kadar(sprey). Şuan aktif cs go oyuncusuyum ve kartal elosundayım. 1.6 yı oynamadığım 4 yıl oluyor. Tecrüblerim bunlar. Umarım yardımcı olur.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
9 yıldır aktif 1.6 oynamışlığım var ve ilimdeki 2 turnuvada 1. oldum. İddalı isen vs de atabiliriz ;)

Ak-47 kendini geliştirmek istiyorsan spyreye alışmalısın tek tek atarak ilerledikçe fark edeceksinki zaman kaybından fazlasıyla kill kaybedeceksin. Spreyde sadece yavaş mouse hareketleri değil hızlı mouse hareketleri kullanacaksın o kadar(sprey). Şuan aktif cs go oyuncusuyum ve kartal elosundayım. 1.6 yı oynamadığım 4 yıl oluyor. Tecrüblerim bunlar. Umarım yardımcı olur.
Ama 1.6 ve go daki sprayin alakasi yok ak nin, 1.6 eğer elin iyise ak de go da globalsin :D, şaka biyanada gercekten 1.6 da oynamak zor, ama duzenli pratik yaparsan hergun baya fark ediyor ben denedim oldu

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
450
Arasıra eğlencesine arkadaşlarla gireriz. Hiçbir antrenman olmadan ak-47 kolay geliyor zaten pick yerlerine göre aim değişiyor dar alanlarda göğüs hizası ,geniş alanlarda kafa hizası. Bunları oynayarak geliştirebilirsin. Ha bir de spreyin en fazla 5 saniye olsun kontrolden çıkıyor alet.

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Aim config kullan public server girme aim server gir. Elin ısınınca public gir