Nereden alacağım yani bir adres yok mu yada ö.m den hesap numaramı ve ev adresimi yollayayımoBsCuR HoMmE dedi ki:Yarın gel kupanı, Crysis Finito Belge'ni, Yerli Kardeşlerin Tebrik Kartını ve 10.000$ para ödülünü al git... ;D
honen dedi ki:Ohh iyi valla bi oyun bitir 10 000 usd kazan.![]()
Mario yu kim bitiremez ki ?pesimist dedi ki:Ben de mario oyununu bitirdim. Napçaz şimdi..
pesimist dedi ki:ben 5 yaşında bitirmiştim de şimdi söylüyorum.. >>
pesimist dedi ki:ben 5 yaşında bitirmiştim de şimdi söylüyorum.. >>
warkortali dedi ki:pesimist dedi ki:ben 5 yaşında bitirmiştim de şimdi söylüyorum.. >>
Sözüm sana değildi talha ya idi![]()
Ben bitirdimoBsCuR HoMmE dedi ki:Vayyyy bee "MARIO" dünyanın en iyi grafiklerine sahip, en bulmacalı, en zor oynanıs ozellıklerıne sahıp ve gelmıs gecmıs herkes tarafından bılınen tek oyun.Bitirenlere 150.000 $ veriyorum.Ö.M'den ulaşın bana![]()
![]()
![]()
![]()
Bekleye bilir o kadar uğraşmış canımmTalha Ertunç dedi ki:Evet arkadaşlar crysis oyununu zor olsa da bitirdim ...
hemen başlıcam ama veriyon bak 150.000 dimi sonra mızıkçılık yapmaoBsCuR HoMmE dedi ki:Vayyyy bee "MARIO" dünyanın en iyi grafiklerine sahip, en bulmacalı, en zor oynanıs ozellıklerıne sahıp ve gelmıs gecmıs herkes tarafından bılınen tek oyun.Bitirenlere 150.000 $ veriyorum.Ö.M'den ulaşın bana![]()
![]()
![]()
![]()
ben kabarıyom mu çok konuşmaihsan719 dedi ki:Olabilir kardeşim bizde bitirdik ama böyle kabarmıyoruzzzzzzzzzzz.