Crysis3 3d oynamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baba12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
EKRANIM PS3 display
ekrankartımgtx 670
nvidianın sadece nvidia denetim masası diye birşeyi var
onunda son version
ps3 de 3d çalışıyor ama crysisde açamadım gitti
3d nin hdmı ile alakadı varmı
Bide ben nvidia3d vision testinide yaptım orda siyah beyazlı ilginç şekilli de dışa çıkan bişiy varmış ben onu göremiyorum ben bide mşyop hastasıyım onla bir alakası varmı ama bana yaklaşanı görüyorum 3d

gerçekten sabahtan beri driver arıyorum lutfen vilen varsa veya fikri olan boş geçmeyeli bişiy salla sanızda olur velki aklıma bir fikir gelir

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
destrkliyo ama sorun çözüldü şimdi yeşil yazı sorunu var

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar nvidia denetim masasına giriyorum orda strreooskopik 3d etkinleştir diye bişiy var o kutucuga tik atıyorum ama altındaki 3d derinlik ayarları açılmıyor
(hatta etkinleştirmeden önce 3dvision etkinleştir programından gözlükle test edip etkinleştiriyorum)
ama bir türlü derinlik ayarını yapamadım
not ekran ps3display
ekran kartı gtx670
hdmı 3d destek veriyor ps3e taktım 3d açılıyor yani hdmı da sorun yok

not:crysisde 3d açamayanlar için benim gibi çözüm: streoskopik 3 d yi etkinleştirmeden oyuna girip 3d yidevreye sokuyoruz yanayana veya iç içeyi saçiyoruz sonra başlıyoruz(denetim masasındaki ni kast ediyorumhani alttaki derinlik ayarı açılmayan. Diger herşeyi yapın 3d ile ilgili) başladıgımızda saolsun yerli kardeşler setingse girdiğimizde derinlik ayarı vermişler ordan istediğiniz gibi ayarlayıp devamedin geri ben nvida derinliğindenmidir(çünkü derinlik nvidia denetim masasında %15) pek bilemiycem ama killzone 3 ün yanına bile gelemiyor 3d de neyse

not:bf3 te 3d açamaynlar için çözünürlüğü 1280-720p yapın oyundan bundan önce nvidia deneteim masasından streoskpik 3d yi etkinleştirin ama bunda derinlik ayarı yok benim bilgimim bulan yazarsa sevinirim

ilginiz için şimdiden saolun
tamamını okuma nezaketiniz için saolun
lutfen aynı konudiye konuyu kapatmayın belki burda bir bilen çıkar

​bari yapabilecek birini biliyosanız yazın ona sorayım

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bir kişinin bilemi bir fikrii yok

sallayın ekran uyumsuz falan da diyebilirsiniz belki aklıma bir fikir gelir sizin sayenizde